Un căprior a ajuns noaptea trecută în centrul municipiului Cluj-Napoca; polițiștii l-au dirijat către pădure

Un căprior a ajuns noaptea trecută în centrul municipiului Cluj-Napoca; polițiștii l-au dirijat către pădure

Un căprior care a ajuns accidental pe străzile municipiului Cluj-Napoca, venind cel mai probabil dintr-una din pădurile din apropierea orașului, a fost ghidat, în noaptea de luni spre marți, înapoi către habitatul său.

Sursa foto: Primăria Cluj-Napoca

Potrivit unui comunicat transmis marți AGERPRES, în jurul orei 3,00, Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a fost semnalat că un căprior rătăcește pe o stradă din centrul orașului.

Animalul s-a refugiat apoi în Parcul Central 'Simion Bărnuțiu', unde vegetația este mai abundentă și unde a și fost depistat de echipaje de poliție locală. Pentru capturarea lui a fost solicitat și sprijinul Centrului de specialitate din cadrul R.A.D.P. Cluj-Napoca.

'Având în vedere faptul că nu s-a reușit imobilizarea animalului cu o încărcătură tranchilizantă, căpriorul, în vârstă de aproximativ doi ani, a fost ghidat de către echipajele mobile ale Poliției Locale, în prezența unui medic veterinar, prin cartierul Grigorescu (Pod Garibaldi, Str. Octavian Goga, Str. Gen. Eremia Grigorescu etc.), astfel încât la ora 5,10 a ajuns în siguranță în habitatul natural, de unde a pătruns accidental pe străzile municipiului și pe raza Parcului Central', se mai arată în comunicatul menționat.

AGERPRES / (AS — autor: Elena Stanciu, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Cine este escrocul de talie mondială arestat la Cluj și extrădat în SUA