Un caz care dă fiori/Medicul din Craiova suspectat că ar fi ucis patru pacienți este acum acuzat că l-ar fi omorât pe al cincilea

Un caz care dă fiori/Medicul din Craiova suspectat că ar fi ucis patru pacienți este acum acuzat că l-ar fi omorât pe al cincilea

Un medic din Craiova, Alin Demetrian, fost manager al spitalului județean, suspectat că ar fi ucis patru pacienți, este acum acuzat că l-ar fi omorât pe al cincilea, după o intervenție endoscopică făcută la o clinică privată, scrie defapt.ro .

Medic suspectat că ar fi ucis patru pacienți, acuzat că l-ar fi omorât pe al cincilea

Poliţiştii doljeni au anunţat că se continuă cercetările pentru ucidere din culpă, după decesul unei femei de 52 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator în urma unei intervenții de explorare endoscopică, efectuată de către un medic craiovean. Incidentul a avut loc pe data de 4 aprilie, iar femeia a decedat pe 3 mai. Acelaşi medic a fost deferit justiţiei într-un alt dosar de ucidere din culpă ca urmare a culpei medicale”, scrie Gazeta de Sud.

„În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenţii chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbaţi de 76 şi 77 de ani, din Craiova şi Pleniţa, respectiv două femei, de 64 şi 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, arăta un comunicat, emis în aprilie 2023 de poliția Dolj.

Pe 23 ianuarie 2024, procurorii au dispus trimiterea în judecată a medicului craiovean.

Alin Demetrian a fost chirurg la SJU Craiova și a deținut funcția de manager, în 2018, timp de șase luni, al acestei unități medicale.

Averea impresionantă a medicului suspectat că a lichidat cinci pacienți

Alin Demetrian este medic-şef pe Secţia de Chirurgie Toracică. Averea acestuia şi a soţiei este impresionantă. Cei doi deţin opt terenuri. Două dintre ele, agricole, se află în localităţile doljene Leu şi Coşoveni (50.000 mp şi 1.000 mp). Încă un teren, tot agricol, se află în localitatea Săruleşti din judeţul Călăraşi (9.692 mp). Trecem acum la terenurile intravilane – unul în Cârcea (601 mp) şi patru în Craiova ( 302 mp, 223 mp, 43 mp şi 65 mp). Ajungem la capitolul clădiri. Alin Demetrian este unicul proprietar al unei garsoniere şi al unui apartament în Bucureşti.

Alături de soţie mai are trei apartamente şi o casă în Craiova, o casă în Cârcea şi încă un apartament în Năvodari, Constanţa. Medicul spune că nu deţine nicio maşină, fiindcă a vândut două autoturisme, în septembrie 2021, şi a încasat pe acestea 18.700 de euro”, scria, în octombrie 2022, Gazeta de Sud.



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

4 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

5 Citiți și judecați voi...