Un chinez a fost condamnat la închisoare pentru că a speriat de moarte găinile vecinului

Un chinez a fost condamnat la închisoare pentru că a speriat de moarte găinile vecinului

Un chinez a vrut să se răzbune pe vecinul său și i-a speriat acestuia puii de găină. Cazul a ajuns pe masa judecătorilor care l-au condamnat la închisoare.

Poliția chineză FOTO: Shutterstock

Un bărbat din China a fost condamnat la închisoare zilele acestea deoarece a speriat până la moarte 1.100 de pui de găină ce aparțineau vecinului său.

Totul s-a întâmplat în provincia Hunan din centrul Chinei, spun jurnaliștii CNN. Cei doi vecini s-au certat anul trecut, când proprietarul găinilor a tăiat fără permisiunea vecinului mai mulți copaci.

Cel păgubit a decis să se răzbune pe vecinul care i-a tăiat copacii, astfel că s-a strecurat noaptea în ferma de pui a acestuia și i-a speriat păsările care s-au călcat în picioare din cauza luminii de lanternă.

Au murit atunci 500 de pui. Vecinul fost prins de poliție și obligat să plătească despăgubiri de 3.000 de yuani (436 de dolari).

Amenda primită nu l-a oprit. A mai pătruns într-o noapte în ferma vecinului și de această dată a provocat moartea a 640 de pui.

Autoritățile chineze au declarat că cele 1.100 de pui morți au fost estimate la un total de 13.840 de yuani (2.015 dolari). Instanța l-a condamnat pe vecinul răzbunător și la șase luni de închisoare cu executare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...