Un comandant rus lăudat pentru „curaj” şi-a abandonat vehiculul de luptă în Ucraina. Ce au descoperit soldaţii ucraineni care l-au deschis cu toporul

Un comandant rus lăudat pentru „curaj” şi-a abandonat vehiculul de luptă în Ucraina. Ce au descoperit soldaţii ucraineni care l-au deschis cu toporul

Un comandant rus lăudat de televiziunile de la Moscova pentru „curajul” său şi-a abandonat vehiculul de luptă în Ucraina, acesta fiind descoperit şi deschis de militarii ucraineni.

Soldaţii Kievului au înregistrat momentul spargerii uşii vehiculului blindat de tip BMP-3 cu o toporişcă, prezentând ce au găsit în interiorul acestuia, printre obiecte numărându-se un caiet roşu cu însemnările de război ale căpitanului rus Dmitri Furdui, potrivit hotnews.ro.

Freedom Truth Honor ??@FreedomHonor666

"Unpacking" of the BMP of the commander of the 8th company of the 35th motorized rifle brigade of the Armed Forces of the Russian Federation, Captain Dmitry Furduy

Friends, you have never seen such a thing!

During the inspection of the battlefield 100 meters from the front

Embedded video
See Freedom Truth Honor ??'s other Tweets

Jurnalistul Marko Kutov de la Radio Europa Liberă a descoperit că Furdui, comandantul celei de-a 8-a companii a Brigăzii 35 de Infanterie Motorizată, a fost lăudat pe 6 mai de către televiziunile ruseşti pentru eroismul şi curajul său în lupta împotriva „naziştilor” din Ucraina.

Televiziunile de la Moscova au relatat că „alături de compania motorizată care i-a fost încredinţată, el a luptat împotriva naţionaliştilor ucraineni care au ocupat una dintre aşezări”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina