Un copil de 6 ani și-a comandat de mâncare de 1000$ de pe telefonul tatălui: „Soneria suna din nou și din nou” VIDEO

Un copil de 6 ani și-a comandat de mâncare de 1000$ de pe telefonul tatălui: „Soneria suna din nou și din nou” VIDEO

Atunci când sunt lăsați de capul lor, copiii pot face cele mai nebunești lucruri - de exemplu, pot comanda cheeseburgeri de la McDonald's în valoare de 100 de dolari. Pentru un copil de 6 ani din Michigan, câteva minute cu telefonul tatălui lui au dus la pagube financiare de 10 ori mai mari.

FOTO: Today.com

Pe 26 ianuarie, Maison, în vârstă de 6 ani, se afla în grija tatălui său, Keith Stonehouse, când a reușit să facă comande mâncare în valoare de 1.0000 de dolari, de pe o platformă de delivery Grubhub.

„Stăteam și ne uitam la televizor, iar Mason spune: «Tată, pot să-ți folosesc telefonul?»”, a povestit Keith pentru TODAY.com , adăugând că Mason îl folosește de obicei pentru a juca un joc. „Așa că i-am dat telefonul meu și i-am spus: «Ai 30 de minute»”.

Bărbatul a spus că Mason a mers în camera lui și s-a jucat acolo până i-a expirat timpul.

„Un copil de 6 ani care merge la culcare singur este o minune, dar el pentru prima oară, a fost surprinzător de cuminte în acea seară, Nu a existat nicio ceartă sau inventarea de lucruri pentru a rămâne treaz. Pur și simplu s-a dus la culcare, iar eu am zis: «Uau, este uimitor». Mi-aș dori ca mama lui să fie aici să asiste la asta. Și dintr-o dată am auzit soneria”, a declarat acesta.

Stonehouse spune că a văzut o femeie lăsând o pungă mare pe verandă, despre care a presupus că erau doar elemente pentru un tort de nuntă. Soția sa conduce o patiserie, iar Stonehouse spune că clienții lasă uneori ornamente pentru tort și alte articole.

„Dar apoi, soneria sună din nou, iar apoi se întâmplă din nou și din nou și din nou. Am fost complet speriat", spune Stonehouse, adăugând că la fiecare livrare veneau cantități uriașe de mâncare.

„Erau cinci comenzi de creveți jumbo de 20 de bucăți, o grămadă de sandvișuri cu pui, cartofi prăjiți cu brânză chili și înghețată și struguri și orez”, spune Stonehouse. „La un moment dat mă uit pe telefon. Aveam zeci de notificări și alerte de la GrubHub, în care scria: «Mâncarea ta a fost livrată», «Mâncarea ta este în curs de livrare», «Mâncarea ta este în curs de pregătire»”.

Stonehouse a văzut apoi o alertă de la banca sa: 439 de dolari refuzați de la Happy's Pizza. Cu toate acestea, o altă comandă pentru produse de pizzerie în valoare de 183 de dolari a fost acceptată. Bărbatul a povestit că a sunat la restaurant în încercarea de a anula comenzile, dar până atunci era prea târziu.

„Nu am mai putut face nimic”, a mărturisit el.

„Am mers sus și am început să țip la el, întrebându-l: «De ce ai făcut asta?», iar el se uită la mine semi ascuns sub pătură” spune Stonehouse, recunoscând că, deși era cu adevărat supărat, a existat o parte care l-a făcut să râdă. „Mason mă oprește la jumătatea frazei, își întinde mâna și spune: «Tată, oprește-te. Când vine pizza cu pepperoni?»”.

Din fericire pentru Stonehouse, Grubhub l-a despăgubit.

„L-am contactat pe Keith Stonehouse imediat ce am aflat despre cheltuială pe care a făcut-o fiul său”, a declarat un purtător de cuvânt al Grubhub pentru TODAY.com. „Am vrut să le facem o surpriză, așa că ne-am oferit să-i trimitem carduri cadou Grubhub în valoare de 1.000 de dolari”.

Stonehouse spune că el și soția sa au avut o discuție lungă cu Mason despre valoarea banilor. Amândoi au sfârșit prin a lua câte puțin din pușculița lui Mason pentru fiecare abatere.

Micuțul de 6 ani și-a pierdut toate economiile și a mai rămas doar cu un cent în pușculiță.

„A trebuit să îi spargem pușculița să luăm banii și să îi explicăm: bancnota asta de $20 acoperă câteva sandvișuri, bancnota asta de $20 acoperă cartofii cu chilli și brânză...”, a mai povestit Stonehouse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro