Un copil l-a corectat pe Ion Țiriac. Reacția miliardarului: „Câți ani ai, Vasilică?”

Un copil l-a corectat pe Ion Țiriac. Reacția miliardarului: „Câți ani ai, Vasilică?”

Ion Țiriac a povestit zilele trecute un moment în care a fost pus în dificultate de un copil. Acesta s-a petrecut în salonul în care miliardarul de 84 de ani și-a expus colecția de mașini.

Ion Țiriac e proprietarul unei colecții impresionante de mașini de epocă. Foto Gentleman's car

”La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 500-1.000 de copii pe săptămână. Trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală. Unul îmi zice: 'Domnu' Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata că a fost a lui Elton John... Este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă...

'Câți ani ai, Vasilică?'. Zice: 'Am 13 ani!'. 'Și de unde știi, mă?'. 'Păi ne-ați spus acum 6 luni că venim aici (n.r. la expoziția de mașini) și am citit pe internet'. Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia în care fugeam noi peste tot, cu Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a povestit Ion Țiriac, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Ion Țiriac și-a cheltuit o parte din avere pe marea sa pasiune, mașinile. Conform miliardarului, prețul unor automobile de epocă intrate în colecția sa este ”obscen”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?