Un copil rus de șase ani, rămas orfan de tată, a fost consolat de un general rus cu o mașinuță și un smartwatch | VIDEO

Un copil rus de șase ani, rămas orfan de tată, a fost consolat de un general rus cu o mașinuță și un smartwatch | VIDEO

Un băiețel, în vârstă de șase ani, care și-a pierdut tatăl în războiul din Ucraina, a fost invitat pentru o așa zisă alinare la ministerul rus de Interne. Copilul a primit un smartwatch și o mașinuță, iar momentul a fost difuzat în jurnalele de știri ca pe un „vis devenit realitate”.

Copilul a spus că vrea să se facă soldat atunci când va fi mare. Foto: Captură video Twitter

Ziaristul BBC Francis Scarr a publicat pe Twitter știrea prezentată de Russia-1.

Chestii profund deprimante din provinciile ruse. Tatăl lui Savely, în vârstă de 6 ani, a fost ucis în Ucraina, dar acum Poliția i-a oferit un ceas inteligent și un tur al secției lor (ce amabil!) Cel mai rău dintre toate, când este întrebat ce și-ar plăcea să devină când va fi mai mare, el spune „un soldat”, se arată în postarea publicată pe Twitter de jurnalistului BBC .

Copilul a trimis o scrisoare la „Pomul dorințelor”, o tradiție a autorităților ruse. Reportajul îl prezintă pe Saveli Trokai care se află alături de mama sa și de sora de două luni atunci când sunt primiți în biroul regional al ministerului de Interne din Kostroma.

Visurile devin realitate de Anul Nou. Saveli Trokai, un copil în vârstă de 6 ani din Kostroma, știe sigur asta. Băiatul, care și-a pierdut tatăl în operațiunea militară specială, a scris o scrisoare pentru Pomul Dorințelor al poliției. Directorul unuia dintre departamentele din cadrul Ministerului de Interne a citit scrisoarea sa și a pregătit un cadou pentru Saveli”, a transmis prezentatoarea înainte de difuzarea reportajului.

Este așteptat eroul zilei”, se afirmă în reportaj în vreme ce sunt prezentate imagini cu cei doi copii și mama acestora.

„Tatăl lui Saveli a murit în Donbas , apărând țara sa natală”, mai este menționat în reportaj, susținând că băiatul „este puțin emoționat” când vede un general adevărat, „dar că zâmbește tot timpul”.

Știi că visul devine realitate. Care este cel mai important lucru? Să credem în visurile noastre, nu-i așa?”, l-a întrebat generalul de poliție Alexandr Arapov pe băiatul de șase ani.

Tu ai crezut în visul tau, iar el a devenit realitate”, a mai adăugat Arapov. Ulterior, acesta i-a înmânat copilului o cutie în care se afla un smartwatch.

Mama lui Saveli Trokai dă impresia că este fericită atunci când îi pune copilului ceasul la mână.

Acesta este momentul în care generalul Alexandr Arapov îl întreabă pe băiețelul de șase ani ce își dorește să se facă atunci când va fi mare, iar acesta îi spune că vrea să fie „soldat”.

Mama copilului a declarat reporterului televiziunii ruse Russia-1 că este o surpriză și că este foarte fericită.

Nu ne-am așteptat la așa ceva. Este o mare surpriză pentru noi. Mai ales pentru Saveli. Mulțumim, suntem foarte fericiți!”, a declarat femeia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”