Un cunoscut cântăreț din Franța a fost găsit împușcat. În ce stare este și ipoteza autorităților

Un cunoscut cântăreț din Franța a fost găsit împușcat. În ce stare este și ipoteza autorităților

Kendji Girac, unul dintre câștigătorii emisiunii „The Voice” din Franța a fost găsit împușcat în piept. Autoritățile au fost alertate în jurul orei locale 5:30. Artistul a fost dus, de urgență, la spital.

Kendji Girac FOTO Facebook

El se află și acu, în stare gravă, în urma unei împușcături în piept, notează BBC. Autoritățile spun că viața lui Kendji Girac nu mai este considerată a fi în pericol.

Poliția a fost chemată în jurul orei 05:30, ora locală (04:30 GMT) în localitatea Biscarrosse, la aproximativ 50 de kilometri de Bordeaux. Presa franceză a raportat că, în urma discuțiilor inițiale cu anchetatorii, aceștia au constatat că artistul s-ar fi împușcat singur , din greșeală, din cauza manipulării greșite a armei de foc.

În urma împușcăturii, el a fost transportat la un spital din Bordeaux. O sursă apropiată anchetei a declarat agenției de presă AFP că polițiștii nu a exclus și alte ipoteze.

Kendji Girac este numele de scenă al lui Kendji Maille, în vârstă de 27 de ani, care a crescut în comunitatea țigănească catalană. Acesta se afla în Biscarosse de câteva zile. Împușcătura a avut loc în apropierea zonei de recepție a unei tabere comunitare pentru turiști, a informat agenția AFPnews.

Kendji Girac a devenit faimos, pentru prima dată în 2013, după ce a cântat un cover al unei melodii a rapperului congolez-francez, Gims. În anul următor , a câștigat The Voice France . A lansat cinci albume de studio, cel mai recent fiind „L'École de la Vie” (Școala vieții), în 2022.

Hiturile sale „Color Gitano” și „Andalouse” au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Aproximativ jumătate de milion de oameni formează comunitatea țigănească din Franța. Mulți locuiesc în sud-vestul țării, unde a fost crescut și Girac. La fel ca mulți țigani francezi, artistul are rădăcini spaniole și câteva dintre melodiile sale sunt în spaniolă. Dar popularitatea lui se extinde acum cu mult dincolo de propria comunitate.

Prezentatorul TV francez Cyril Hanouna a spus: Suntem cu toții șocați. Îl iubim, este un tip grozav, incredibil de amabil, mereu zâmbitor, mereu gata să ajute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro