Un cunoscut expert britanic în crocodili recunoaște că a torturat și abuzat sexual peste 40 de câini

Un cunoscut expert britanic în crocodili recunoaște că a torturat și abuzat sexual peste 40 de câini

Un renumit expert britanic în crocodili a recunoscut 60 de acuzații legate de bestialitate și materiale de abuz.

Adam Britton s-a filmat în timp ce tortura zeci de câini

Adam Britton a recunoscut în fața unui tribunal australian că s-a filmat în timp ce tortura zeci de câini până când aproape toți au murit. El posta apoi videoclipurile pe internet, unde a accesat și materiale despre abuzuri asupra copiilor. Adam Britton, un zoolog de renume care a lucrat la producții BBC și National Geographic, nu a primit încă sentința. Multe dintre detaliile crimelor comise de Britton sunt atât de "grotești" încât judecătorul a avertizat oamenii să părăsească sala de judecată, potrivit bbc.com.

Președintele Curții Supreme de Justiție, Michael Grant, a declarat că se temea că audierea faptelor din acest caz ar putea provoca un "șoc nervos", înainte de a lua măsura rară de a scuza ofițerii de securitate și funcționarii de rang inferior ai instanței, a relatat presa locală.

Britton a avut un "interes sexual sadic" pentru animale cel puțin din 2014, au declarat procurorii în fața instanței, și, pe lângă faptul că și-a exploatat propriile animale de companie, a manipulat alți proprietari de câini pentru a i le da pe ale lor.

El folosea platforma de piață online Gumtree Australia pentru a găsi persoane care adesea își dădeau cu reticență animalele de companie din cauza unor angajamente de călătorie sau de muncă, construind o "relație" cu acestea pentru a negocia preluarea custodiei animalelor. Dacă aceștia îl contactau pe Britton pentru a afla noutăți despre vechile lor animale de companie, el le spunea "povestiri false" și le trimitea fotografii vechi.

În realitate, el abuza de animale într-un container de transport maritim de pe proprietatea sa, care fusese dotat cu echipament de înregistrare - pe care instanța a auzit că l-a numit "cameră de tortură" - înainte de a împărtăși imaginile crimelor sale online sub pseudonime.

Un astfel de videoclip a fost în cele din urmă transmis poliției NT, care l-a arestat pe Britton în aprilie 2022.

Din cei 42 de câini pe care i-a abuzat în cele 18 luni care au precedat arestarea sa, 39 au murit.

Britton a fost arestat preventiv de la arestarea sa și se va întoarce în instanță pentru o audiere de sentință în decembrie.

Născut în West Yorkshire, Britton a crescut în Marea Britanie înainte de a se muta în Australia cu peste 20 de ani în urmă pentru a lucra cu crocodili.

Cu un doctorat în zoologie, bărbatul în vârstă de 51 de ani și-a construit o reputație globală pentru expertiza sa, deținând o funcție academică la Universitatea Charles Darwin și chiar găzduindu-l pe David Attenborough, în timp ce veteranul radiodifuzor filma o parte din serialul Life in Cold Blood pe filmul său. proprietate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...