Un cuplu de polonezi făcea sex pe plaja Modern, în miezul zilei/Un român indignat a sunat la Poliție

Un cuplu de polonezi făcea sex pe plaja Modern, în miezul zilei/Un român indignat a sunat la Poliție

Sex pe plajă, fără nici o inhibiție. Un constănțean aflat pe plaja Modern, în cursul zilei de marți, 29 iunie, a sesizat Poliția despre faptul că un bărbat și o femeie făceau sex în vecinătatea luciului de apă.

Potrivit informațiilor replicaonline.ro , cei doi, un cuplu de polonezi, bărbatul având 33 de ani iar femeia 28, au fost conduși la Secția 3 de Poliție, cel mai probabil urmând a li se deschide dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ce spun oamenii legii:

În cursul zilei de marți, 29 iunie, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o plajă din municipiul Constanța, un bărbat și o femeie, în timp ce se aflau în vecinătatea luciului de apă, ar fi exercitat reciproc mișcări aferente unui act sexual, provocând indignarea persoanelor prezente pe plajă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, cetățeni polonezi, aceștia fiind conduși la sediul Secției în vederea stabilirii situației de fapt.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…