Un cuplu din Austria a rămas fără mașină, în Italia, din cauză că semăna cu cea a carabinierilor. Ce pedeapsă au primit cei doi soți

Un cuplu din Austria a rămas fără mașină, în Italia, din cauză că semăna cu cea a carabinierilor. Ce pedeapsă au primit cei doi soți

Un cuplu din Austria care a vrut să treacă granița spre Italia, pe la Norm, s-a trezit și cu mașina confiscată dar și cu o pedeapsă cu închisoarea.

Foto telefriuli.it

Un bărbat în vârstă de 54 de ani și soția sa, în vârstă de 49 de ani, au ajuns într-o situație complicată fiind denunțați după ce au intrat în Italia, din cauza mașinii care semăna cu cea a carabinierilor.

Cei doi soți au vrut să intre în Italia pe data de 7 septembrie 2021. Oficialii de la frontieră i-au oprit deoarece mașina pe care o conduceau semnăna cu cea a carabinierilor.

Mașina care le-a făcut numai probleme cetățenilor vienezi a fost cumpărată la o licitație online. Aceasta era colantată cu numărul de urgență italian „112 – www.carabinieri.it”, împreună cu stema „Nucleo Radiomobile Carabinieri”, potrivit Libertatea .

Poliția de frontieră i-a denunțat și mașina a fost confiscată din cauză că ar fi putut înșela sau deruta ceilalți participanți la trafic.

Pe lângă faptul că cei doi soți au rămas fără mașină, s-au trezit și cu un proces în care fiecare a primit o pedeapsă cu închisoare cu suspendare de zece luni și 20 de zile.

Motivația deciziei judecătoarei Mariarosa Persico a fost că autovehiculul ar fi putut promova activități ilegale din cauza aspectului.

Avocata celor doi soți a declarat că urmează să facă un recurs. Aceasta nu înțelege cum o mașină cu plăcuțe de înmatriculare din Austria poate fi confundată cu o mașină a carabinierilor din Italia.

„Suntem curioși să citim motivarea și să înțelegem cum este posibil ca o mașină fără lumini intermitente, cu plăcuța de înmatriculare din Austria, poate fi confundată cu o mașină adevărată a carabinierilor”, a declarat avocata Federica Tosel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…