Un cuplu din SUA și-a amânat nunta pentru a-și căuta câinele pierdut

Un cuplu din SUA și-a amânat nunta pentru a-și căuta câinele pierdut

Un cuplu din SUA a demonstrat că dragostea pentru cel mai bun prieten al omului nu cunoaște limite, nici chiar atunci când vine vorba despre nuntă. Trendee King și logodnica sa, James Galley, din San Jose, California, au decis să amâne momentul în care trebuiau să își unească destinele pentru a se putea concentra pe căutarea câinelui lor pierdut, Theo, informează vineri The Independent.

Sursa foto: babybeard/instagram.com

Cei doi au lipit afișe și au împărțit fluturași în cartierul în care locuiesc, au dat anunțuri la ziar și au angajat un detectiv particular specializat în căutarea animalelor pierdute. În plus, cuplul a anunțat că oferă o recompensă de 3.500 de dolari persoanei care îl aduce pe Theo înapoi acasă.

Patrupedul din rasa Griffon de Bruxelles, negru cu maro, în vârstă de doar un an, a dispărut la 13 februarie, după ce a fugit din locuința persoanei care se ocupa de el cât timp stăpânii lui erau plecați.

Viitoarea mireasă a primit vestea tristă de la partenerul ei de viață în timp ce își proba rochia de mireasă. Galley a anunțat-o de dispariția lui Theo pe un ton "foarte panicat", după cum a povestit ea pentru Mercury News. "Mi-a stat inima în loc și am fost îngrozită", a mărturisit Trendee.

Sursa foto: babybeard /instagram.com

De aproape o lună cei doi îl caută în fiecare zi pe Theo și și-au amânat nunta. "Nici nu se pune problema să plănuiesc acum nunta. Este imposibil. (Căutarea lui Theo — n.r.) este o muncă cu normă întreagă. O facem 12 ore, chiar 14 ore în unele zile", a povestit viitoarea mireasă.

Campania de căutare a câinelui se bucură de susținere pe rețelele de socializare. "Primesc sute de apeluri pe zi, așa că trebuie să mă duc să mă asigur că nu este el", a mai spus King, care a adăugat că deși se simte foarte stresată nu va înceta căutările.

"Oamenii care nu sunt proprietari de câini nu pricep, dar cei care au, înțeleg. Ești în stare să mergi până la capătul Pământului. Nu e nimic ce nu ai face pentru că ei fac parte din familie", a argumentat pentru sursa citată stăpâna lui Theo.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS