Un cuvânt îi scoate lui Gigi Becali un milion de euro din buzunar. Unde duc neatenția și neștiința

Un cuvânt îi scoate lui Gigi Becali un milion de euro din buzunar. Unde duc neatenția și neștiința

FCSB și Galatasaray se ceartă pe un milion de euro, primii spunând că trebuie să-l primească, ceilalți susținând că nu trebuie să-l plătească. În contractul dintre cele două părți, a fost stipulată o clauză potrivit căreia clubul turc îi plătește părții române un bonus dacă ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali merge la UEFA ca să-și recupereze milionul de euro. Foto Sportpictures

Acest lucru s-a întâmplat în acest sezon, cu Olimpiu Moruțan jucând în dubla cu Zalgiris Vilnius, în turul 2 preliminar. Jucătorul s-a transferat la Ankaraguku înainte de play-off, prilej pentru cele două grupări să-și susțină fiecare punctul de vedere. Însă după ce Gigi Becali s-a îndreptat către judecata UEFA, Galatasaray a lăsat să răsufle în presă - deși un contact e confidențial - un pasaj din înțelegerea dintre FCSB și gruparea din Istanbul.

Acolo, scrie negru pe alb: ”În cazul în care Galatasaray se califică în grupele UEFA Champions League (cât timp jucătorul se află ÎNCĂ sub contract cu Galatasaray) în sezoanele 2022/2023, 2023/2024, 2024/2025 sau 2025/2026, Galatasaray va plăti FCSB un bonus de un milion de euro”. Iar jucătorul nu mai era sub contract cu clubul de pe Bosfor la momentul în care turcii au obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Pasajul din contractul transferului lui Olimpiu Moruțan

Pasajul din contractul transferului lui Olimpiu Moruțan

Ia, uite, cu Moruțan, Galatasaray l-a băgat în calificări, s-au calificat, iar acum trebuie să dea 1 milion de euro. Ei zic că nu, dar noi acum ne-am dus la FIFA (n.r. - UEFA). Cum să nu fie în contract cu voi? A intrat de două ori cu voi. Moruțan, așa piticanie cum e el, aduce milioanele”, a declarat Gigi Becali zilele trecute. Dar se întâmplă să rămâi cu buza umflată atunci când nu citești - tu sau juriștii angajați de tine - fiecare cuvințel din contract.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat