Un dealer important din Capitală, prins cu 17 kg de canabis şi 1,7 milioane lei proveniţi din vânzarea de droguri

Un dealer important din Capitală, prins cu 17 kg de canabis şi 1,7 milioane lei proveniţi din vânzarea de droguri

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au descoperit în locuinţa unui important dealer din Capitală mari cantităţi de droguri, printre care 17 kilograme de canabis, dar şi suma de 1,7 milioane lei, bani proveniţi din vânzarea de stupefiante.

Pe 10 noiembrie, un bărbat de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Conform DIICOT, reţinerea acestuia a avut loc în cadrul unei operaţiuni intitulate "THE FLAG", demarată pentru a proba activitatea infracţională a unuia dintre cei mai importanţi dealeri de droguri de risc şi de mare risc care distribuia în zonele exclusiviste ale municipiului Bucureşti.

Finalizarea operaţiunii a avut loc în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, prin organizarea unei acţiuni complexe în zona Băneasa - Pipera - Otopeni, ocazie cu care bărbatul a fost prins în flagrant, pe raza oraşului Otopeni, Ilfov, în timp ce transporta, pregătite pentru vânzare, cantităţile de 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 grame canabis şi 15 grame haşiş.

Asupra traficantului s-au găsit şi ridicat şi sumele de 12.728 lei şi 300 leva despre care se deţin date că provin din traficul de droguri.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa acestuia pe raza oraşului Otopeni, a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 17 kg de canabis, 3.928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei şi 4.070 euro, bani despre care se deţin date că provin din traficul de droguri.

Suma de bani totală indisponibilizată şi cu privire la care există indicii că provine din traficul de droguri este în valoare de 1.700.000 lei.

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale