Un deget tăiat a fost trimis prin poștă la domiciliul președintelui Franței. Ce spun procurorii

Un deget tăiat a fost trimis prin poștă la domiciliul președintelui Franței. Ce spun procurorii

O anchetă a fost deschisă de poliție în legătură cu o "amenințare cu o crimă sau infracțiune împotriva unui oficial ales".

Emmanuel Macron, președintele Franței

O anchetă a poliției a fost deschisă după ce un pachet care conținea un vârf de deget uman tăiat a fost trimis la Palatul Elysée, reședința oficială a președintelui francez Emmanuel Macron, scrie politico.eu.

"O bucată de deget, un vârf de deget se pare", a fost trimisă prin poștă la Elysée, a declarat joi procuratura din Paris pentru CNN, adăugând că poliția a deschis luni o anchetă privind o "amenințare de crimă sau infracțiune împotriva unui oficial ales".

Potrivit agenției franceze de presă AFP, vârful degetului aparținea expeditorului pachetului, care suferă de o afecțiune psihiatrică.

După ce a fost reales anul trecut, dar nu a reușit să obțină o majoritate parlamentară, Macron s-a confruntat cu un început tumultuos al celui de-al doilea mandat. Cota sa de popularitate a scăzut în ultimele luni, după ce a promovat o reformă controversată a pensiilor, care a ridicat vârsta de pensionare de la 62 la 64 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat