Un detaliu „de prost gust” pus de o mireasă pe invitațiile de nuntă aruncă internetul în aer. Ce a putut să scrie

Un detaliu „de prost gust” pus de o mireasă pe invitațiile de nuntă aruncă internetul în aer. Ce a putut să scrie

O mireasă a stârnit o puternică dezbatere online după ce a inclus un detaliu considerat „de prost gust” în invitațiile de nuntă.

Mireasa a fost atacată pe internet de comentatorii nemulțumiți FOTO Shutterstock

Unul dintre invitați a postat o captură de ecran a invitației controversate în grupul de pe Facebook „That's It, I'm Wedding Shaming”.

După ce au descris ordinea serviciilor pentru ziua respectivă și codul vestimentar, cuplul din SUA și-a rugat oaspeții să acopere costul mesei de la recepție, potrivit Daily Mail .

Invitația a fost formulată astfel: „În loc de cadouri tradiționale de nuntă, vă rugăm frumos să contribuiți la costul bufetului nostru de recepție. Acest lucru ne va permite să avem o masă minunată împreună și să creăm amintiri de neuitat alături de cei dragi.”

Mireasa a explicat apoi că adulții trebuie să plătească 40 de dolari, în timp ce copiii sub 12 ani vor fi taxați cu 20 de dolari.

În plus, cuplul a solicitat contribuțiile înainte de nuntă și a inclus detaliile bancare pe invitație.

Pentru a facilita procesul de planificare, vă rugăm să includeți contribuția dumneavoastră atunci când confirmați prezența. Acest lucru ne va ajuta să transmitem numărul precis al invitaților către locația noastră și să asigurăm o experiență fără probleme pentru toată lumea”, se mai arată în invitație.

Iar textul se încheie: „Prezența dumneavoastră la nunta noastră este cel mai semnificativ cadou pe care l-am putea cere și suntem cu adevărat recunoscători pentru dragostea și sprijinul vostru pe măsură ce începem acest nou capitol al vieții noastre împreună.”

Invitând și alți membri ai grupului de pe Facebook să comenteze, invitatul și-a însoțit postarea cu textul: „Nu, nu, nu, nu și iar nu.”

Invitația la nuntă a stârnit discuții aprinse

Invitația la nuntă a stârnit discuții aprinse FOTO Facebook

Invitația a stârnit o serie de reacții în grup - unii etichetând abordarea cuplului drept „ciudată”.

Unul a răspuns: „Dacă nu vă puteți permite o nuntă, nu faceți o nuntă.”

Este foarte de prost gust,” a adăugat un altul. „Nu este vorba despre sumă, este vorba despre faptul că îi taxezi pe oameni să vină la nunta ta și să te ajute să o plătești - asta este ciudat.”

Un al treilea a spus: „Dacă nu aveți bani, fie faceți o nuntă mai mică, fie scrieți, «fără cadouri ambalate, vă rog», pe invitație, așa cum este standard. Majoritatea oamenilor știu că acest lucru înseamnă «cadouri în bani sau cecuri, vă rog».”

Cu toate acestea, alții au luat apărarea cuplului și au insistat că ar trebui să fie o practică normală .

Un susținător a spus: „Nu am absolut nicio problemă cu asta, și mi se pare destul de ciudat că oamenii se așteaptă la o masă excelentă și băuturi alcoolice gratuite, dar vor totuși să se plângă dacă mâncarea și băutura nu sunt suficient de bune sau dacă nu este bar deschis.”

Un altul a adăugat: „Este rău că nu am o problemă cu asta? Este o sumă rezonabilă, mai mică decât ceea ce majoritatea oamenilor ar cheltui pe un cadou, și au fost clari că nu doresc cadouri, precum și contribuția.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?