Un film despre doi canibali îndrăgostiți a avut cele mai lungi ovații din istoria Festivalului de Film de la Veneția

Un film despre doi canibali îndrăgostiți a avut cele mai lungi ovații din istoria Festivalului de Film de la Veneția

Pelicula „Bones and All“ a cucerit publicul la Veneția și a primit ovații la scenă deshisă timp de opt minute și jumătate, în pofida unor scene controversate, „greu de digerat“.

Actorii Timothée Chalamet și Taylor Russell, la premiera de la Veneția FOTOGRAFII Profimedia

„Bones and All“ este un horror romantic din 2022, regizat de Luca Guadagnino, după un scenariu de David Kajganich. Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, îi are în rolurile principale pe Timothée Chalamet și Taylor Russell, doi iubiți canibali care pornesc într-o călătorie.

Timothee Chalamet, protagonistul pliculei, a avut toată Veneția „la picioare“ la premiera mondială a filmului. Actorul a purtat pe covorul roșu o salopetă strălucitoare, cu spatele gol, într-o nuanță sângerie, în „ton“ cu subiectul filmului.

profimedia 0719211816 jpg

Scene de canibalism

În ciuda unor scene dure, care implică atacuri sângeroase și scene de canibalism, publicul a devorat „Bones and All“, potrivit Variety . Spectatorii au ovaționat în picioare timp de opt minute și jumătate, iar aceastea au fost cele mai lungi și entuziaste ovații din istoria Festivalului de Film de la Veneția (precedentul record era deținut de „Tar“, o dramă cu Cate Blanchett în rolul principal, ovaționat șase minute).

În total, 23 de lungmetraje sunt în competiţie pentru Leul de Aur, care va fi decernat pe 10 septembrie. Actriţa Julianne Moore a fost aleasă la ediţia de anul acesta pentru a prezida juriul, la douăzeci de ani după ce a câştigat în Italia premiul de interpretare.

„Spre Nord”, debutul în lungmetraj al regizorului român Mihai Mincan, va fi prezentat în premieră la cea de-a 79-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia în cadrul secţiunii „Venice Orizzonti” dedicată filmelor ce lansează noi trenduri estetice şi expresive în spaţiul cinematografic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...