Un fost actor român de filme pentru adulți a făcut câte un copil și cu soția și cu verișoara acesteia și acum trăiește cu ambele

Un fost actor român de filme pentru adulți a făcut câte un copil și cu soția și cu verișoara acesteia și acum trăiește cu ambele

Un triunghi amoros îl are în prim plan pe actorul Daniel Dumitru, cunoscut sub numele de “Sharky” în industria filmelor cu pătrățel roșu, deloc artistice, în care era celebru acum 15 ani.

Acesta are o relație cu Goldie Divine, actriță din același domeniu, pe care el a promovat-o, și împreună au o fiică în vârstă de 12 ani, pe nume Samira Emanuelle.

În casa lor s-a mutat, acum șapte ani, verișoara lui Goldie Divine, cunoscută ca Andra Brazil. Aceasta a rămas gravidă, cu soțul verișoarei, iar copilul abia născut a fost recunoscut de “Sharky” și a fost botezat Seven Casian Denis.

Deși situația este denaturată, Daniel Dumitru trăiește în casă cu ambele femei și copiii pe care îi are cu acestea, alcătuind un triunghi amoros imoral, dar care pare să nu deranjeze pe nimeni din anturajul lor.

Daniel Dumitru a renunțat la actorie și se ocupă acum cu creșterea și vânzarea câinilor de luptă, o afacere extrem de bănoasă, scrie ziare.com .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat