Un fost pilot militar s-a sinucis, împins de povara datoriilor unor colegi pe care i-a girat VIDEO

Un fost pilot militar s-a sinucis, împins de povara datoriilor unor colegi pe care i-a girat VIDEO

Un fost militar din Buzău a recurs la un gest extrem, lovit de mai multe supărări. Fost pilot de aviaţie şi agent de asigurări după pensionarea din armată, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor într-un mod brutal: s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Victima a murit la spital, scrie Adevărul .

Buzoianul de 65 de ani, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, s-a aruncat în gol de la etajul zece al blocului, din cartierul Micro 5 unde locuia şi în care funcţionează asociaţia. 
Generozitatea pare că l-a dus în pragul gestului extrem pe bărbatul ce fusese cadru militar. Împovărat de greutatea datoriilor pe care cu greu le ţinuse din scurt, el a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor. 
Vecinii spun că domnul Valerică, şeful asociaţiei, a girat pentru creditele unor prieteni  care, ulterior, nu au mai plătit ratele. Drept urmare, bărbatului i s-au imputat restanţele împrumuturilor. 
Deşi fiicele lui au preluat datoriile, bărbatul nu a putut trece peste necazul pe care l-a pricinuit celor dragi. Luni dimineaţă, ar fi sunat-o pe una dintre fete să-i spună că îi pare rău pentru situaţia creată. A mers la fereastra apartamentului în care îşi are sediul asociaţia de proprietari pe care o administra şi s-a aruncat în gol. 
Vecinii au numai cuvinte de laudă şi nu înteleg cum a recurs să facă acest gest necugetat, pentru că nu părea a fi o persoană care să aibă probleme. Era un om liniştit, prietenos şi foarte dedicat ocupaţiei în cadrul asociaţiei de proprietari. La intrare în blocul cu zece etaje pe care îl gospodărea, domnul Valerică amenajase o mică bibliotecă pentru vecini. Acum, locul a devenit altar cu flori şi lumânări.
După ce s-a aruncat de la etajul zece, bărbatul a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu fracturi multiple. Inevitabilul s-a produs, însă în timp ce era examinat de medici. din cauza leziunilor grave, a intrat în stop cardio- respirator, iar medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă nu l-au putut salva şi au declarat decesul. 
Cazul este anchetat acum de criminalişti, care urmează să stabilească toate împrejurările în care bărbatul de 65 de ani şi-a pus capăt zilelor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie