Un funcționar rus a furat aproape 2.000 de proprietăți de la stat! Lista proprietăților furate are peste 150 de pagini!

Un funcționar rus a furat aproape 2.000 de proprietăți de la stat! Lista proprietăților furate are peste 150 de pagini, dezvăluie publicația newsru.com. Fostul șef al districtului Klinsky din Moscova a furat de la stat 2000 de proprietăți imobiliare, printre care două grădinițe, un cinematograf, o piață, o baie publică, un centru comercial, o clinică pentru copii etc. Curtea din Klinsky a confiscat o parte din aceste proprietăți ale fostului șef al districtului Klinsky, Alexander Postrigany, sub acuzația de mită excesivă!

Înaltul funcționar a furat de la stat în timpul mandatului său proprietăți în valoare de peste 9 miliarde de ruble, adică aproape 130 milioane de euro! Postrigan și-a folosit aproape toate rudele, dar și interpuși pentru a fura, între 2002-2017, cele peste 2.000 de proprietăți imobiliare din districtul Klinsky din regiunea Moscova.

Printre acestea se regăsește clădirea cinematografului „Mir”, mai multe fabrici, parcuri,mai multe baze de recreere, sute de loturi de clădiri rezidențiale, sute de loturi de pădure, etc.

Lista proprietăților furate de Alexander Postrigany are peste 150 de pagini. El a fost reținut de procurori.

Care au găsit pe numele lui și al rudelor proprietăți cumpărate la Karlovy Vary, hotelul de patru stele „Weiler” din Sochi, Palatul Roger de Flor din din Lloret de Mar în Catalunia, hotelul de patru stele „Venus” din Republica Cehă, o stațiune termală din orașul slovac Rimske Toplice, dar și proprietăți achiziționate în Cuba ...

Marea parte a tuturor acestor proprietăți a fost transferată de Postrigany pe numele rudelor, prieteni, cunoscuți etc. Cele mai importante sunt pe numele fiului său, Valery Postrigan, fostei soții, Elena Postriganina, nepotul - Ermoshkin Vadim, său - Arakelova NA, prieteni - Paliy Natalya, Marchenko Alexander, Kadykovy Eduard și Nadezhda.

De asemenea, au fost găsite date despre persoanele controlate de Postrigan care au confirmat că sunt proprietari fictivi ai unui volum semnificativ de proprietăți înregistrate pe Postriganem și fiul său. "O parte din activele lichide, de exemplu, un centru de agrement din Astrakhan, au fost înscrise pe numele unui  poștaș", a menționat autoritatea de supraveghere.

În timpul pregătirii procesului, procurorii, în baza informațiilor obținute de la contabili, au audiat peste 80 de persoane fizice și juridice din Astrakhan, Moscova, Oblastele Tver, Teritoriul Krasnodar și Moscova. Alături de Postrigany au mai fost inculpate alte 25 de persoane.

"În baza cercetărilor efectuate, avocaților li s-a prezentat acordurile de donație ale fiului și nepotului lui Alexandr Postrigany. În 2007, pentru suma de 250 de milioane de ruble.”, spune raportul procuraturii. Singurii care nu au fost inculpați sunt tatăl și mama în vârstă a soției lui Postrigany, pensionari de peste 80 de ani.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

5 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic