Un îmbogățit din sinecuri în consilii de administrație/Cine este consilierul exclus din PNL după ce a participat la două emisiuni ale lui Gâdea

Un îmbogățit din sinecuri în consilii de administrație/Cine este consilierul exclus din PNL după ce a participat la două emisiuni ale lui Gâdea

Potrivit deciziei nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL sector 5, liberalul Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5, a fost exclus din partid pentru că a participat la două ediții ale Sintezei zilei, la Antena 3, încălcând astfel o decizie a conducerii centrale a PNL, după cum se arată în documentul semnat de președintele filialei, Cristian Băcanu, document prezentat de inpolitics.ro.

Jelea Bogdan Ion este exemplul tipic de politician care a gustat tot timpul din tortul AGA și al CA-urilor din diverse întreprinderi de stat. Consilier local anonim la Sectorul 5 din partea PNL, Jelea nu a ieșit deloc în evidență până acum, adunând stipendii de la diverse instituții de stat încă neprivatizate.

Anul 2007 îl găsea pe Jelea în postura de membru în diferite comitete și comisii la Delfincom, Ceprohart, CFR Marfă și Ciprom. În acel an îi mersese bine și își cumpărase un apartament în zona Pieței Victoriei din București. Jelea era și consilier al Ministrului Economiei, consilier la Camera Deputaților, expert la Guvern și economist la o societate comercială.

În 2015, Jelea Bogdan Ion, căsătorit de această dată își sporește averea. El cumpără o casă mai mare împreună cu soția sa Ilinca Ana Maria Jelea. La rândul său, fata este implicată în lumea ascunsă a funcționarilor mici cu bani mari. Fata lucrează consilier personal la un minister și era partenera perfectă pentru un asemenea politician.

Bogdan Ion Jelea era un fel de factotum al politicii liberale. Citește despre evoluția lui Jelea pe lumeapolitică.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?