Un incendiu a izbucnit la un depozit din apropierea Moscovei. Zeci de mii de metri pătraţi în flăcări, acoperişul şi un perete s-au prăbuşit FOTO, VIDEO

Un incendiu a izbucnit la un depozit din apropierea Moscovei. Zeci de mii de metri pătraţi în flăcări, acoperişul şi un perete s-au prăbuşit FOTO, VIDEO

Unsprezece persoane au fost rănite în incendiu, două fiind transportate la spital, a informat Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă, conform TASS .

Potrivit serviciului de presă al companiei OZON, toţi angajaţii au fost evacuaţi din depozit.

Conform TASS, autorităţile ruseşti au fost alertate la ora 12:30, despre incendiu izbucnit la un depozit din satul Petrovskoye, raionul Istra. 96 de pompieri şi 30 de echipamente, inclusiv două elicoptere Ka-32, au intervenit pentru stingerea incendiului. La faţa locului au sosit şi mai multe ambulanţe.

Conform videoclipurilior publicate pe reţelele de socializare, de martorii oculari, o mare parte a depozitului este deja cuprinsă de flăcări.

O coloană de fum se ridică la câteva sute de metri, fiind vizibilă şi din avion.

Acoperişul şi un peretele al depozitului s-au prăbuşit.

La faţa locului au ajuns şi doi şefi adjuncţi ai Ministerului Situaţiilor de Urgenţă din Rusia, Alexander Chupriyan, şi adjunctul şefului departamentului Ilya Denisov, pentru a coordona acţiunea de stingere a incendiiului.

Potrivit sursei citate, cumpărătorii şi vânzătorii vor fi despăgubiţi pentru bunurile pierdute din cauza incendiului în depozitul Ozon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...