Un indiciu

Un indiciu

Știți ce reprezintă fotografia? Este fosta mașină a lui Ștefan Valentin Dragnea. Ajunsă la actuala „mână dreaptă” a lui Pitiș de la Teldrum, Nicoleta Pene. Traseul mașinii TR 06 PAA este unul foarte interesant, căci mașina, tunată de Ștefan Valentin Dragnea a ajuns acum, în mod „surprinzător”, la Teldrum. Și nu la oricine, ci la responsabila cu banii firmei și apropiata lui Petre Pitiș, Nicoleta Pene.

Suntem siguri că n-ați auzit de firma 3T Construct Piatra Neamț. Și nici că este supranumită Teldrum de Moldova. Mai mult ca sigur nu știați că această 3T Construct Piatra Neamț l-a avut ca acționar majoritar pe Petre Pitiș. Și că cea care s-a sacrificat s-o bage în faliment când a intrat DNA pe fir a fost cea care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Pitiș, adică Nicoleta Pene.

Bine, este aproape exclus să știți că 3T Construct Piatra Neamț era folosită pentru licitațiile din nord-vestul și nord-estul României. De foarte multe ori în asociere cu mămica TelDrum.

Istoria firmei 3T Construct SRL este una mai mult decât interesantă. Înființată în anul 2007, cu sediul stabilit în comuna Săbăoani, societatea avea ca obiect principal de activitate “construcţii de clădiri şi lucrări de geniu”.

În 2010, acționariatul se schimbă, iar Petre Pitiș devine, cu 70% acțiuni, majoritar în societate. Ulterior, Pitiș ajunge să dețină 80% din acțiuni, iar Gheorghe Viorel Pop și Ana Pop câte 10%, cea din urmă fiind și administratorul firmei.

Odată cu aceste modificări se schimbă și sediul social al firmei din comuna Săbăoani în orașul Piatra Neamț, într-un imobil de pe strada Petru Movilă.

În 2010, după ce acționarii s-au schimbat la 3T Construct Piatra Neamț, cifra de afaceri a firmei a explodat: 13 milioane de lei – 2011, 24 milioane – 2012, 32 milioane – 2013. În paralel, au crescut și datoriile, iar în vara anului 2014 societatea a fost reclamată pentru că ar fi eliberat bilete la ordin fără a avea acoperire în cont.

Iese Pitiș, intră Pene

În data de 14 octombrie 2014, cu două zile înainte ca societatea să ceară intrarea în insolvență, firma își schimbă din nou acționariatul. Astfel, În ședința AGA din 14 octombrie, se ia decizia majorării capitalului social, dar se face și o schimbare în acționariatul firmei. În urma deciziei, structura acționariatului arăta astfel:

 asociatul PENE NICOLETA va detine un numar de 80 parti sociale, cu o valoare nominala de 10 lei fiecare, însumand 800 lei, reprezentand 80% din capitalul social al societatii;
asociatul POP GHEORGHE-VIOREL va detine un numar de 10 parti sociale, cu o valoare nominala de 10 lei fiecare, insumand 100 lei, reprezentand 10% din capitalul social al societatii;
asociatul POP ANA va detine un numar de 10 parti sociale, cu o valoare nominala de 10 lei fiecare, insumand 100 lei, reprezentand 10% din capitalul social al societatii.

În ceea ce o privește pe Nicoleta Pene trebuie spus că aceasta apare ca având funcția de director comercial la TelDrum SA  Alexandria. Cu alte cuvinte, directorul general al TelDrum SA a renunțat la acțiunile pe care le deținea la Tel Drum de Neamț în favoarea colegei sale din conducerea firmei teleormănene. 

Pe 16 octombrie 2014, 3T Construct SRL a cerut Tribunalului Neamț intrarea în insolvență, motivând datoriile scadente de peste 2.000.000 de lei, dar și faptul că se află în încetare de plăți de peste trei luni. Tribunalul a acceptat cererea, administrator judiciar fiind numit practicianul în insolvență Asist Cont IPURL din Focșani.

Gata, ne oprim... Vă mai spunem doar că din cauza 3T Construct Piatra Neamț un nene care a fotocopiat o notă secretă dintr-un dosar de la DNA, semnată de Coldea, pentru a i-o duce unui cunoscut al lui Dragnea face deja pușcărie... Ca și ăla căruia i-a dat-o și care i-o ducea lui Dragnea când a fost arestat în parcarea Ministerului Dezvoltării...

Vedeți unde te duce o a naibii de mașină?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

2 Fotografii inedite cu Nicu Ceaușescu, înainte să moară, la o petrecere unde a avut un tort cu secera și ciocan…

3 Cine este Americanu', motociclistul acuzat de omor

4 Discuţii aprinse între ardeleni şi moldoveni după un banc publicat de Ştefan Mandachi pe Facebook

5 VIDEO Georgiana, „regina deocheatelor” de pe TikTok, și-a cumpărat vilă de 100.000 de euro