Un italian acuzat de crimă în țara sa a fost prins în Arad

Un italian acuzat de crimă în țara sa a fost prins în Arad

Un italian acuzat de crimă în țara sa a fost prins miercuri în Arad. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare din Italia.

Potrivit poliției, asupra bărbatului au fost descoperite un telefon mobil, care prezenta urme de culoare brun-roșcat și un cuțit, posibil arma crimei.

„Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie a.c., în urma unui conflict spontan care ar fi avut loc în Pesaro, Italia, bănuitul ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit victimei sale, apoi ar fi părăsit teritoriul Italiei pe direcția Slovenia – Ungaria – România”, mai precizează sursa citată.

Cetățeanul italian a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare italiene, fiind dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore.

Cetățeanul italian acuzat de omor

În cursul zilei de astăzi, 23 februarie, acesta va fi prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel Timișoara, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?