Un italian căutat la nivel internaţional a fost depistat de poliţiştii români în Vâlcea

Un italian căutat la nivel internaţional a fost depistat de poliţiştii români în Vâlcea

Un cetăţean italian, de 39 de ani, căutat la nivel internaţional de autorităţile din ţara sa pentru primirea în mod ilegal de bunuri provenind din infracţiuni, a fost depistat de poliţiştii români în judeţul Vâlcea, informează, miercuri, IGPR.

Bărbatul a fost dat în urmărire internaţională în Sistemul de Informaţii Schengen, pe numele acesteia fiind emis un mandat european de arestare de către autorităţile italiene la data de 25 ianuarie.

Acesta fusese condamnat la 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru că în 2009 a primit un autoturism de lux, bun care provenea din comiterea unor infracţiuni.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi demarată procedura de predare către autorităţile italiene.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!