Un italian de 27 de ani în stare de ebrietate a încercat să pătrundă în incinta Muzeului Colecțiilor de Artă, în noaptea de Revelion / El a fost amendat cu 500 de lei

Un italian de 27 de ani în stare de ebrietate a încercat să pătrundă în incinta Muzeului Colecțiilor de Artă, în noaptea de Revelion / El a fost amendat cu 500 de lei

Un tânăr de 27 de ani, cetățean italian, a încercat să pătrundă ilegal în incinta Muzeului Colecțiilor de Artă, din București, informează IPJ.

Tânărul ar fi plecat de la o petrecere care se desfășura într-un local din vecinătate („Ģradina Monteoru”), și a fost zărit de un jandarm când încerca să se cațere pe clădirea muzeului.

Jandarmul l-a imobilizat pe tânăr și și-a chemat colegii în ajutor.

Italianul le-a spus oamenilor legii că a confundat clădrile și că încerca să se întoarcă la petrecere. El se afla în stare de ebrietate și a fost amendat cu 500 de lei.

Comunicatul Poliției

„În data de 01.01.2022, în jurul orei 02.00, la Muzeul „Colecțiilor de Arta”, un jandarm, în timp ce se afla în serviciu în postul de pază și supraveghere mobil permanent la obiectivul cultural susmentionat , a interceptat și ulterior retinut un barbat în stare de ebrietate, care a escaladat gardul instituției.

Acesta a reușit imobilizarea persoanei în cauza făcând uz de spray-ul iritant lacrimogen, pana la sosirea echipajului de intervenție solicitat în sprijin.

În urma verificării datelor persoanei s-a stabilit ca acesta se numește OLIVIERO DOMENICO ALESSANDRO, de cetățenie italiana, născut la Napoli în data de 01.06.1995.

În urma încercării de a pătrunde în obiectiv, persoana în cauza a fost sancționată cu amenda contravențională potrivit Lg.61/1991R în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea normelor legale de acces.

Persoana imobilizată a afirmat că înainte de a sari gardul a petrecut într-o locație din apropiere denumita „Ģradina Monteoru”.- un imobil cu curte de lângă obiectiv, unde funcționează un restaurant”


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

3 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 „Nimeni nu vrea să moară, să lupte”