Un JEG de la Evz îl face pe Cioloș PULICĂ, AVORTON, STÂRPITURĂ și IDIOT! Proasta de la Caracal îi transmite JEGULUI că „ÎL IUBEȘTE”!

Un JEG de la Evz îl face pe Cioloș PULICĂ, AVORTON, STÂRPITURĂ și IDIOT! Proasta de la Caracal îi transmite JEGULUI că „ÎL IUBEȘTE”!

Caz halucinant pe Facebook! Dovadă că unora sondajele le-au luat mințile și încep să-și arate adevărata față! Șeful de facto al ziarului Evenimentul zilei, redactorul șef-adjunct Mirel Curea, a scris despre Dacian Ciolos că este un „pulică cu liceul agricol la bază”. Curea nu s-a limitat doar la apelativul „pulică”. El mai spune despre Cioloș și că este „stârpitură”, „avorton” și „idiot”. Foarte încântată de aceste manifestari de grotă, proasta de la Caracal, senatoarea ALDE Cristiana Anghel îi transmite lui Curea că-l iubește!

Textul jegului de la Evz:

„Credeam, asa cum spuneam zilele trecute, ca recordul de prostie sinucigasa al campaniei electorale este detinut detasat de Alina Gorghiu. M-am inselat! Imi pun cenusa in cap! Un pulica cu liceul agricol „la baza” si cu o facultate de cules dude, tot „la baza”, dar la baza tare de tot, nu asa, o starpitura care n-a muncit pe bune nici macar o zi in viata lui, un avorton cu mecla de coaja de mamaliga uscata care n-a condus nici macar o echipa care leaga via, sau una de drojdieri tocmiti sa bage vreascuri sub un cazan de tuica, considera ca milioane de oameni se scalda in mocirla pentru ca urmaresc Antena 3.

Sigur, milioanele astea de oameni, adica de romani, nu au avut decat sansa mocirlei, nu au avut un unchi general, sef de serviciu de informatii, care sa-i combine din capul locului cu SIE, in vederea plantarii afara, la burse, dupa care sa-i propuleseze prin retea de sprijin la institutiile UE, care UE, apoi, sa-i detaseze in interesul serviciului premieri in garnizoana Bucuresti, cu mentinerea unor drepturi salariale de 8600 de euro. Amice, esti idiot! Basca, nesimtit! Drept pentru care, siktir!”.

Jignirile lui Curea au starnit o multime de aprecieri ale prietenilor sai virtuali, relatează Aktual24.roPrintre cei care si-au declarat admiratia faca de aceste manifestari suburbane se afla si Cristiana Anghel, care i-a transmis ca il iubeste.

Textul proastei de la Caracal

„Mirel Curea, te iubesc. Nu este primul articol care îmi merge la suflet dar, de data aceasta te-ai întrecut pe tine însuți. Mirel Curea, esti o incântare pentru minte și inimă. Să-ți dea Dumnezeu sănătate!”

Jegul i-a mulțumit...

Notă Această proastă de la Caracal este profesoară, oameni buni... Realizați în ce țară trăim?




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…