Un JEG PSD/Șerban Nicolae, evacuat dintr-un apartament al RA-APPS

Judecătorii de la Tribunalul București au decis definitiv ca jegul PSD Șerban Nicolae să fie evacuat dintr-un apartament ce aparține RA-APPS, situat într-un imobil de pe strada Mihai Eminescu din Capitală.

De asemenea, judecătorii au decis ca Șerban Nicolae să plătească RA-APPS suma de 25.380 euro, în echivalent în lei la data plății, reprezentând contravaloarea folosinței fără titlu a imobilului pentru perioada mai 2008 — noiembrie 2008, precum și suma de 522 lei, reprezentând dobânda legală aferentă primei sume.

Tribunalul a respins apelul declarat de Șerban Nicolae și a menținut decizia de evacuare dată în septembrie 2011 de Judecătoria Sectorului 2. Tribunalul București a redus însă pretențiile RA-APPS în legătură cu banii care trebuie plătiți de la Șerban Nicolae, de la 111.949 euro, cât stabilise Judecătoria Sectorului 2, la 25.380 euro.

Șerban Nicolae a primit în chirie un apartament de 150 mp de la RA-APPS, după ce a fost consilier de stat al fostului președinte Ion Iliescu (2001-2004) și ministru pentru relația cu Parlamentul (iunie-decembrie 2004).

În 2011, RA-APPS susținea că Șerban Nicolae avea o restanță la plata chiriei de 111.949 euro, pentru ca în anul 2013, Guvernul Ponta să dea publicității o listă a chiriașilor de la RA-APPS care înregistrau restanțe și în care senatorul PSD figura cu o datorie de 460.020 lei. Pe această ultimă listă, Șerban Nicolae ocupa un apartament de 154 mp (trei camere plus o cameră de serviciu), pentru care plătea o chirie de 600 de euro pe lună.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic