Un mafiot italian căutat de 11 ani de poliție, arestat după ce a fost văzut sărbătorind titlul obținut de Napoli

Un mafiot italian căutat de 11 ani de poliție, arestat după ce a fost văzut sărbătorind titlul obținut de Napoli

Vincenzo La Porta, în vârstă de 60 de ani din Napoli dat în urmărire 11 ani, a fost arestat în Corfu. Bărbatul "trădat" de pasiunea sa pentru Napoli va trebui să facă 14 ani de închisoare.

Vincenzo La Porta nu s-a putut abține să nu sărbătorească

Fugar timp de 11 ani, Vincenzo La Porta a fost depistat după ce a fost fotografiat în timpul sărbătoririi Scudetto într-un restaurant din Corfu. Astfel, carabinierii l-au arestat pe "gulerul alb" de 60 de ani al clanului Camorra din Napoli, potrivit napoli.occhionotizie.it.

Până acum, el a fost inclus pe lista de fugari periculoși a Ministerului de Interne. Vincenzo La Porta, considerat un apropiat al clanului Contini, a fost arestat de carabinierii de la Unitatea de Investigații din Napoli datorită unui pas greșit al acestuia. Prin intermediul internetului, aceștia i-au cercetat mișcările sociale și financiare, efectuând investigații tradiționale și tehnice.

Apoi a fost găsit pe insula grecească. Ceea ce l-a trădat, după cum s-a anunțat, a fost pasiunea sa pentru fotbal, acesta fiind suporterul lui Napoli.

Vincenzo La Porta nu s-a putut abține să nu sărbătorească câștigarea campionatului de către Napoli, fiind imortalizat într-o fotografie făcută în fața unui restaurant, purtând o șapcă de baseball și o eșarfă albastră în mâini.

După o lungă serie de investigații și filaje, carabinierii l-au oprit pe stradă, în timp ce se plimba cu scuterul.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost condamnat în contumacie, deoarece a fost considerat promotorul unei asociații criminale dedicate de ani de zile evaziunii fiscale sistematice, fraudei fiscale și fraudei împotriva furnizorilor străini.

El va trebui să efectueze 14 ani și 4 luni de închisoare, în executarea unui mandat de arestare emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Napoli.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB