„Un mafiot prins... cu raţa-n gură"/Ana Birchall, pe foc automat despre Iordache

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall îl „deplânge” la modul ironic pe Florin Iordache, care a fost pus, miercuri, în situaţia de a prezida tocmai şedinţa în care „proiecte toxice de lege”, unele „moşite” chiar de Iordache, au fost respinse „unul după altul”., scrie Epoch Times.

"Cum o fi oare să te cheme Florin Iordache, să fi moşit cu greu (direct sau indirect) o sumă de proiecte toxice de lege care ar fi 'umplut de sânge' legislaţia penală din România şi să fii pus, tocmai tu, să prezidezi şedinţa în care se discută aceste proiecte?! Iar dacă apoi ai 'şansa' nesperată să urmăreşti cum îţi sunt respinse unul după altul, fără drept de apel, toate aceste proiecte - asta chiar înseamnă să fii mafiot. Dar mafiot prins... cu raţa-n gură. Da, există un Dumnezeu pentru toţi şi pentru toate! Sunt convinsă că şi acum se întreabă ce a făcut ca să merite una ca asta. Dar răspunsul nu poate fi decât unul singur: 'Altă întrebare!' Totuşi, pe cât de fatidică a fost pentru Iordache şi iniţiatorii acelor proiecte, pe atât de bună a fost ziua de azi pentru actul de justiţie şi pentru redobândirea încrederii românilor în domnia legii. Mi-aş dori să văd mai multe astfel de zile în Parlamentul României!", a scris Birchall miercuri, pe Facebook.

Reamintim că azi, Camera Deputaţilor avea pe ordinea de zi a şedinţei cinci proiecte de lege care modificau legislaţia penală. Printre iniţiatorii proiectelor toxice se numără Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae. Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall i-a cerut cu această ocazie lui Florin Iordache (PSD), în Parlament, să îşi ceară scuze pentru „răul făcut justiţiei”. Intervenţia lui Birchall a avut loc în şedinţa Camerei Deputaţilor condusă de însuşi Iordache. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!