Un mare fost internațional german se iubește cu amica fiului său, care a murit în urmă cu 2 ani

Un mare fost internațional german se iubește cu amica fiului său, care a murit în urmă cu 2 ani

Fostul star al naționalei Germaniei, Michael Ballack, este din nou îndrăgostit, după ce în urmă cu doi ani a trecut prin cel mai tragic moment din viața sa. Fiul său mijlociu, Emilio, a decedat la numai 18 ani. Emilio Ballack a murit într-un accident de ATV, fiind strivit după ce vehiculul de teren s-ar fi răsturnat și a căzut peste el, scrie protv.ro .

Această tragedie însă l-a apropiat pe Michael Ballack, acum în vârstă de 47 de ani ani, de o amică a fiului său - Sophia Schneiderhan, în vârstă de doar 21 de ani. Deja povestea lor de iubire durează de mai bine de un an și se pare că diferență de vârstă dintre ei nu le creează probleme.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți pe străzile din Londra, în ipostaze tandre. Nu s-au ferit de camerele foto și s-au sărutat de față cu cei care îi fotografiau.

Sophia Schneiderhan provine dintr-o familie înstărită și lucrează ca model. Tatăl este de profesie neurochirurg .

Michael Ballack mai are doi fii, Louis de 19 ani, și Jordi, în vârstă de 15 ani, împreună cu fosta sa soție, Simone Lambe.


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 Țara în care am ajuns să trăim...