Un medic cunoscut care profesa la Spitalul Municipal Timişoara s-a împușcat în cap

Un medic cunoscut care profesa la Spitalul Municipal Timişoara s-a împușcat în cap

Tragedia s-a petrecut in locuinta acestuia de pe strada Brediceanu, in zona centrala a orasului, nu departe de Piata 700.

Medicul Voicu Voiculescu, specialist in chirurgie toracica, a folosit un pistol cu glont, de fabricatie ceheasca, pentru a-si curma viata, miercuri, in jurul orei 19.00.

Medicul în vârstă de 61 de ani profesa la Spitalul Municipal Timişoara și s-a sinucis miercuri seara cu o armă pe care o deţinea legal.

„Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs tragedia”, a relatat Agerpres.

Conform presei locale, este vorba despre Voicu Voiculescu specialist în chirurgie toracica.

„Tragedia s-a petrecut în locuința acestuia de pe strada Brediceanu, în zona centrală a orașului, nu departe de Piata 700. Medicul Voicu Voiculescu a folosit un pistol cu glonț, de fabricație ceheasca. El era instructor de tir în timpul liber și de aceea avea în casă arma. Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie. Polițiștii, alertați de soția care l-a găsit prăbușit în casă, fără suflare, au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. Doctorul ar fi lăsat un bilet de adio în care își explică gestul extrem”, relatează  opiniatimisoarei.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro