Un medic și-a donat salariul, după mesajul deputatului Rădulescu. “Nu plec din țară!”

Un medic și-a donat salariul, după mesajul deputatului Rădulescu. “Nu plec din țară!”

Un medic dermatolog din Târgu-Mureș și-a donat salariul, după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu le-a cerut medicilor, în urma condamnării lui Liviu Dragnea, să dea banii înapoi și să plece din țară, relatează ProTV .

Medicul Mihai Badea de la Clinica de Dermatologie Mureș a reacționat după mesajul politicianului și a făcut o donație de 10.000 de lei pentru copiii cu probleme renale.

Medicul a transmis mesajul următor: „Dau salariul “înapoi’’ și ceva în plus…pentru oamenii care contează! Din țară nu plec! Pentru copiii care suferă de insuficiență renală cronică!”

 

Cătălin Rădulescu: ”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD.

Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /