Un membru al echipei serialului „Law & Order: Organized Crime” a fost ucis pe platourile de filmare la New York

Un membru al echipei serialului „Law & Order: Organized Crime” a fost ucis pe platourile de filmare la New York

"Am fost teribil de întristaţi şi şocaţi să auzim că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineaţă devreme şi a murit", au declarat NBC şi studioul Universal Television. "Colaborăm cu forţele locale de aplicare a legii, în timp ce acestea continuă să investigheze. Suntem alături de familia şi prietenii lui şi vă cerem să le respectaţi intimitatea în aceste momente".

Potrivit NYPD, este vorba despre un bărbat de 31 de ani pe nume Johnny Pizarro, care locuia în Queens. Se afla în maşină la ora 5:15 în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană necunoscută s-a apropiat de maşină, a deschis uşa şi l-a împuşcat. Pizarro a fost transportat la Spitalul Woodhull unde i-a fost declarat decesul.

Filmările urmau să aibă loc în cartier, marţi, iar Pizarro a ajuns pe platoul de filmare devreme, el ocupându-se de securitatea perimetrului şi parcare. Era angajat la o companie privată care era contractată de producţie. Nu este clar dacă ucigaşul îl cunoştea sau care ar putea fi motivul. Ucigaşul a fost descris de martori purtând un hanorac negru şi pantaloni negri.

"Law & Order: Organizated Crime" este unul dintre cele trei sezoane "Law & Order", difuzate în prezent pe NBC, toate fiind filmate frecvent în aer liber, în jurul zonei New York.

Pe lângă "Organized Crime", există şi "Law & Order: Special Victims Unit" şi "Law & Order".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...