Un „mic” amănunt/Secretarul de stat demis „noaptea ca hoții” de Ciolacu este fiu de erou-martir și a rămas orfan la 9 ani

Un „mic” amănunt/Secretarul de stat demis „noaptea ca hoții” de Ciolacu este fiu de erou-martir și a rămas orfan la 9 ani

Premierul Marcel Ciolacu l-a dat afară, în noaptea de miercuri spre joi (27/28 decembrie), pe Mihai Dodu, șeful Secretariatului pentru Revoluționari care îndrăznise să-i anuleze șefului PSD certificatul de „luptător cu rol determinant“ în Revoluția din 1989. Prins cu impostura, Ciolacu a așteptat zilele de Crăciun, pentru ca reacțiile la manevra sa să fie cât mai slabe, și l-a destituit pe funcționarul care îndrăznise să nu fie obedient.

Mihai Dodu (43 de ani) nu doar că anulase certificatul de revoluționar obținut prin fraudă de Ciolacu, ci și pusese la dispoziția presei dosarul acestuia, pentru ca toată lumea să se lămurească.

Ciolacu a împins tupeul atât de departe, încât în locul istoricului Mihai Dodu, fiul eroului-martir Daniel Dodu, l-a numit șef interimar pe Sever Romulus Stana, fost președinte PSD București și prefect al Capitalei din partea aceluiași partid! Stana a mai fost și consilierul fostului primarul de la Sectorul 6, Gabriel Mutu (tot PSD).

Mihai Dodu fusese numit la Secretariatul de stat pentru Revoluționari de Nicolae Ciucă, pe vremea când acesta era premier. Profesor de istorie, Dodu nu putea fi „îndoit“ de impostorul Ciolacu și de gașca acestuia din simplul motiv că rămăsese orfan la 9 ani, pe 22 decembrie 1989, când tatăl său, Daniel Dodu, care chiar a participat la Revoluție, a fost ucis prin împușcare.

În mod firesc, fiul eroului de la Revoluție nu putea tolera impostori precum Ciolacu, ajunși și ei „revoluționari“ pe hârtie pentru a obține privilegii. Dodu a numit anul acesta o comisie pentru a analiza cererea premierului Ciolacu, care nu se mai mulțumea doar cu certificatul de simplu revoluționar, ci voia un „upgrade“, să fie declarat luptător cu rol determinant.

Comisia specială a cercetat dovezile și a respins cererea lui Ciolacu. Liderul PSD n-a uitat, a stat la pândă și acum, într-una din nopțile de Crăciun, când lumea e mai puțin atentă la execuțiile politice, a venit decontul. Impostorul s-a răzbunat, scrie Matei Udrea pe ziaristii.com .


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?