Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii"

Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii"

Un milionar american este decis să nu lase nimic în urma sa. El a anunțat că își donează 99% din avere din simplul motiv că nu dorește "să-și împovăreze copiii cu bani nemunciți". Familia nu este încântată de gest, însă îi va respecta dorința.

Milionarul american a promis că își va dona 99% din avere FOTO Twitter/ Bank of Dave

Dave Fishwick și-a lansat propria bancă în timpul crizei financiare din 2008, iar recent a anunțat că își donează, înainte de a muri, 99% din avere, arată Știrile Pro TV.

El a început cu vânzarea de microbuze, iar când a ajuns milionar a promis că își va dona cea mai mare parte din avere, în loc să o lase copiilor săi. Acest gest neobișnuit l-a motivat prin faptul că nu vrea să-și „împovăreze” copiii cu responsabilitatea unei averi.

Este atât de important pentru copii să muncească din greu, pentru că am văzut o mulțime de oameni care au devenit de succes și bogați și își răsfață copiii, iar copiii nu înțeleg deloc banii. Voi dona 99% din averea mea când voi muri, indiferent de săptămână și an”, a spus milionarul pentru Daily Star, scrie LAD Bible.

Prin acest lucru, Fiswick a precizat că, pe măsură ce a lucrat în trei locuri de muncă simultan, a dezvoltat o etică de lucru remarcabilă, pe care dorește să o transmită și copiilor săi.

Este important să aveți acea etică a muncii și cred că munca grea vă pune acolo unde vă va găsi norocul. Copiii mei nu sunt întotdeauna de acord cu asta, dar sunt copii buni”, a mai spus milionarul.

Fishwick a devenit cunoscut pentru „Bank of Dave”, un film care se bazează pe experiențele sale din viața reală.

Cum a făcut bani un tânăr român născut în SUA

Recent, un milionar român din Statele Unite a bulversat internetul cu unele afirmații privitoare la bani. El spune că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să aibă o mașină sport, fiind acuzat că, de fapt, nu ar fi muncit nicio zi în viața lui. Tânărul însă le răspunde cum a început să muncească încă din liceu.

Sebastian Ghiorghiu este născut în Statele Unite, însă părinții lui sunt originari din România. Tânărul se laudă pe Internet că orice tânăr ar trebui să aibă un Lamborghini la 20 de ani. „Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian Ghiorghiu în clipul publicat pe rețelele de socializare.

Născut la Detroit, tânărul, milionar la 24 de ani, susține că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse „aventuri” precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google, Youtube și „drop-shipping”, care se referă la practica de comerț electronic ce constă în acceptarea comenzilor clienților, însă fără a păstra stocuri reale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”