Un nou caz șocant la spitalul din Urziceni: Un bărbat de 32 de ani a murit la scurt timp după ce a fost trimis acasă

Un nou caz șocant la spitalul din Urziceni: Un bărbat de 32 de ani a murit la scurt timp după ce a fost trimis acasă

Un bărbat de 32 de ani a murit acasă, luni dimineață, după ce azi-noapte a fost tratat la Spitalul din Urziceni. Poliția face cercetări în acest caz, iar ministrul Sănătății cere demisia managerului spitalului.

Încă o anchetă vizează Spitalul Municipal din Urziceni FOTO Shutterstock

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Fierbinții de Jos, ar fi decedat în locuința sa.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști, precum și un echipaj al ambulanței care a constatat decesul bărbatului, ce a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului....În continuare, se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, potrivit G4Media.

Al doilea scandal

Este al doilea scandal care vizează spitalul din Urziceni, în aceeași zi, după ce o femeie a născut pe trotuarul din fața unității medicale. Și pentru această situație a fost deschisă o anchetă.

Reprezentanții ministerului Sănătății au calificat incidentul de la Urziceni, unde o gravidă a născut pe trotuar, în curtea spitalului, pentru că la Spitalul Municipal nu erau locuri, ca „inacceptabil, de o gravitate deosebită”.

Demisia managerului

Spitalul din Urziceni este condus de managerul Daniela Elena Ianuș și se află în subordinea primăriei, condusă din anul 2004 de Constantin Sava.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a cerut luni, într-o conferinţă de presă, demisia managerului de la Spitalul Municipal din Urziceni. „O demisie de onoare sau o demitere a managerului acestei unităţi medicale de către primarul din Urziceni cred că este şi morală şi potrivită", a afirmat acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat