Un nou tablou: Viperă cu interlopi

Un nou tablou: Viperă cu interlopi

Legăturile periculoase ale Anei Maria Prodan cu Cordunenii și Cămătarii. Reghe are de ce să se teamă.

Ana Maria Prodan, împreună cu Calu Boc și Bebe Cămătaru Foto: Facebook
Ana Maria Prodan, împreună cu Costel Corduneanu Foto: Instagram

Ana Maria Prodan nu s-a sfiit să se afișeze cu interlopi cunoscuți. Cu câteva zile în urmă, s-a spus că ar fi apelat la bătăuși de meserie ca s-o liniștească pe amanta lui Reghe.

Ana Maria Prodan este în centrul unui întreg scandal legat de relația cu soțul ei, fostul fotbalist Luarențiu Reghecampf. În acets contex s-a zvonit că ar fi vorbit cu niște interlopi pentru ca aceștia s-o intimideze pe amandat soțului ei. Ar fi fost refuzată și, mai mult, unul dintre interlopi ar fi fost și la poliție să facă un denunț.

Legăturile cu Cămătarii și Cordunenii

În februarie 2019, Ana Maria Prodan vorbea foarte relaxat despre relația pe care o are cu Iulian Bocu, supranumit și Calu Boc, condamnat alături de mai mulți membri ai clanului Cămătaru într-un dosar de proxenetism.

Impresara a spus nu ține cont de trecutul oamenilor care îi sunt alături în momentele bune și mai puțin bune, căci tot timpul se va raporta la relația dintre ea și acei oameni. „Oamenii care participă la grătare cu mine sunt sufletele mele".

În octombrie 2019, Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de Costel Corduneanu, considerat de mulți drept unul dintre capii lumii interlope din Moldova, apoi a pus poza pe Instagram. Sexy impresara s-a întâlnit cu celebrul interlop, dar și cu soția acestuia într-un restaurant celebru.

Costel Corduneanu este cumătrul celebrului Nuţu Cămătaru şi econsiderat liderul celei mai temute grupări interlope din Moldova. El a fost acuzat, de-a lungul timpului, de procurorii care l-au anchetat, de mai multe infracțiuni, printre care și cele de şantaj, furturi, infracţiuni imobiliare sau bancare, înşelăciune, el fiind judecat și condamnat, în prima instanță, la opt ani de închisoare cu executare.

Ce a spus Ana Maria despre interlopii cu care ar fi vorbit

Anamaria Prodan Reghecampf a precizat că nu este loc de nicio amantă în viața soțului ei și că singurul lucru pe care ar putea să îl facă presupusa amantă ar fi curățenia din baie.

Domnilor jurnaliști ma distrez rău cu articolele voastre ????????????pai la cum ma Cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi ???????????? Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși in aer dar uit sa va prind ????????????. Glumesc normal ???? 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE ? REGHE ? PAI MAI PRIETENI ! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGĂ UNDE SUNT AZI ! E FIRESC SA NU INTEGETI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SA GREȘEȘTI ! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER. Amanta ? Pt ce ? Sa ne facă Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește ! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni ! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic. Sunt mici fara oua fara personalitate fara coloana vertebrală Fara putere. Sunt gâște ! Intii fa ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa ti ia cașcavalul ????și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel ???? deci concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai ca s așa de retarzi ca termina distruși de astfel de arătări isi pierd copiii familia respectul in fata tuturor .. și când se termina bănuțul Saracia le da un mare bocanc in funduleț. Și rămân in Șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou in casa noastră. Iar eu sa bat amante ??? Pai. Sunt bătute de soarta. Va dati seama sa stai pe spate o viața cu picioarele desfăcute …și totul deschis??? Pfff ești praf. Eu numai dacă ma uit la maimuțe din astea se evapora ! Așa ca … Terminați cu prostiile astea și mergeți către alta familie . Și cred ca așa ceva nefondat , nu e demn de voi da publicați. Sunteți mult prea vechi pe piața și aveți jurnaliști valoroși sa publicați minciuni. Fata de familia mea ați mai facut o lata și cu salvarea , cu sinuciderea„, a fost mesajul Anamariei Prodan, relatează Newsweek România .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…