Un pasager a rezervat două locuri în avion pentru câinele său. Cum a decurs zborul cu uriașul patruped VIDEO

Un pasager a rezervat două locuri în avion pentru câinele său. Cum a decurs zborul cu uriașul patruped VIDEO

Un pasager al companiei American Airlines a rezervat două locuri suplimentare în avion, pentru prietenul său patruped . Câinele, un dog german (sau marele danez), cântărea mai bine de 60 de kilograme.

Darwin, pasagerul special al unui zbor American Airlines FOTO Captură Tiktok

Evenimentul s-a transformat într-un videoclip viral pe TikTok. Imaginile au fost postate de un bărbat al cărui nume de utilizator este @gibbon1215.

El a arătat cum și-a luat câinele pe un zbor American Airlines, de la Aeroportul Internațional Los Angeles până la Aeroportul LaGuardia din New York, potrivit Insider .

Nu este clar când a avut loc zborul, însă videoclipul a fost postat luna trecută.

Câinele masiv, de culoare gri– pe nume Darwin – stă întins confortabil peste cele două scaune în timpul zborului , iar proprietarul său stă lângă. Curios din fire, la un moment dat, marele danez își bagă capul și printre scaunele din față.

Cine spune că marii danezi nu sunt câini de avion. Să mulțumim American Airlines pentru că ne-am făcut ușoară mutarea la Brooklyn! (Da, am cumpărat 3 locuri pentru noi în avion).”, a scris autorul postării.

Videoclipul, care a srtâns peste 18 milioane de vizualizări, a strâns și comentarii, absolut adoarabile.

Cer instantaneu o rambursare pentru zborul meu recent, căruia îi lipsea un mare danez, a scris cineva.

Un alt comentariu spunea: „Mi-aș pierde mințile dacă aș fi binecuvântat să mă aflu lângă el.

Într-un alt videoclip, pasagerul a explicat că a fost diagnosticat cu boala Crohn – o boală inflamatorie intestinală – care îl lasă cu dureri imense și cu multă anxietate. Câinele, a spus el, trebuie să îi fie alături de el în orice moment, inclusiv pentru a-l însoți la baie.

El a spus că, după ce a completat multe formulare la Departamentul de Transport și American Airlines, a reușit să-și urce câinele la bord.

Am cumpărat trei locuri și cam asta a fost totul. Cu siguranță a fost un șocant pentru oamenii care se plimbau prin aeroport să vadă un fel de cal venind spre ei, a spus el.

Câinele stătea, inițial, pe podea, dar când i-a întrebat pe însoțitorii de bord dacă poate să se urce pe scaun, aceștia au fost de acord. Conform politicii American Airlines, câinii de serviciu complet dresați „pot zbura în cabină gratuit dacă îndeplinesc anumite cerințe”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat