Un plutonier din Bârlad care şi-a bătut iubita cu un ciocan, trimis în judecată

Un plutonier din Bârlad care şi-a bătut iubita cu un ciocan, trimis în judecată

George Tiberiu Leonte, plutonier în cadrul unei unităţi militare din Bârlad, a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu şi ameninţare, el fiind acuzat că şi-a bătut iubita şi pe părinţii acesteia cu un ciocan.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General transmis marţi, la data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01,00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, militarul a intrat în locuinţa fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinţii săi într-un sat din judeţul Vaslui.

După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, plutonierul a exercitat violenţe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuinţă, lovindu-le cu un ciocan cu preponderenţă în zona capului, dar şi în alte zone alte corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenţia de a le suprima viaţa.

De asemenea, din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, Leonte a ameninţat-o pe femeie de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violenţă şi cu moartea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”