Un poliţist s-a masturbat în timpul unui apel video cu o prostituată. Agentul i-a cerut femeii să facă sex ca să n-o mai cheme la secţie de trei ori pe săptămână

O femeie care este suspectă într-un dosar de prostituție și proxenetism, pe grup infracțional organizat, acuză un polițist din Prahova că i-a cerut favoruri sexuale. Femeia pretinde că deține imagini trimise de polițist, în care acesta se masturbează și îi cere să întrețină relații sexuale, dezvăluie ziarulincomod.ro.

Agentul de poliţie este angajat la Serviciul de Probaţiune al Poliţiei Prahova unde prostituata venea să semneze „condica” pentru control judiciar.

În schimbul acestui favor, poliţistul i-ar fi promis femeii că o va chema mai rar la poliţie, unde trebuia să se prezinte de trei ori pe săptămână pentru a semna „condica” de control judiciar, conform ziarulincomod.ro.

Poliţistul, care lucrează la serviciul de Probaţiune din cadrul IJP Prahova, este cercetat acum de Biroul Control Intern, dar pe numele său va fi deschis inclusiv un dosar penal pentru folosirea funcţiei în scopuri sexuale.

”Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public despre un agent de poliţie din cadrul instituţiei noastre, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este abilitat să comunice următoarele: Cu privire la aspectele semnalate, în data de 28 noiembrie a.c., conducerea inspectoratului a dispus, prin Biroul Control Intern, demararea unor verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi, în funcţie de aspectele constatate, luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă din cadrul Poliţiei Prahova.

Potirivt ziarulincomod.ro, poliţistul şi prostituata cercetată într-un dosar instrumentat de DIICOT ”au ţinut legătura prin WhatsApp, iar poliţistul i-ar fi trimis imagini în timp ce se masturba, precum şi mesaje în care îi solicită să întreţină relaţii sexuale”.

Conform aceleiaşi surse, tânăra ar fi arătat instanţei respectivele imagini, la una dintre înfăţişări.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …