Un polițist și-a amenințat colegii cu pistolul și ar fi vrut să se sinucidă, în sediul Poliției din Bacău. Ministrul de Interne a vorbit cu el: „Mi-a spus ce are pe suflet”

Un polițist și-a amenințat colegii cu pistolul și ar fi vrut să se sinucidă, în sediul Poliției din Bacău. Ministrul de Interne a vorbit cu el: „Mi-a spus ce are pe suflet”

Un polițist și-a amenințat colegii cu pistolul și ar fi vrut să se sinucidă, în sediul Poliției din Bacău. Ministrul de Interne a vorbit cu el: „Mi-a spus ce are pe suflet”.

Un polițist din Bacău și-a amenințat colegii cu pistolul și a susținut că vrea să își ia viața, după ce și-a făcut apariția în sediul Inspectoratului Poliției, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. În cele din urmă, criza a fost soluționată, iar bărbatul a predat armamentul din dotare, fiind deschisă o anchetă internă, a confirmat IPJ Bacău. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat că a discutat la telefon cu polițistul, iar acesta i-a spus ”ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere”.

UPDATE: ”Vreau să vă spun că am discutat cu băiatul de la Bacău, personal. Cel de la Bacău, un agent de la Poliția Rutieră, a avut ceva pe suflet. Am vorbit cu inspectorul-șef de la Bacău l-am rugat să îmi facă legătură cu el, am vorbit la telefon, mi-a spus ce are pe suflet și a renunțat la sinucidere. (...) I-am spus că doresc să aflu care este motivul acestui gest, până la urmă dramatic. Mi-a explicat omul la telefon, m-am oferit să merg la Bacău, chiar am pregătit un elicopter de la IGAv, să merg la Bacău în această dimineață, s-a răzgândit văzând deschiderea și o să vină la București, să stăm la o cafea și să îmi spună tot ceea ce are pe suflet. I-am promis că nu divulg discuția mea cu el”, a declarat ministrul Vela, citat de Mediafax.

Incidentul a avut loc în cursul dimineții de luni.

”Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău, aflat în serviciu și având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitație și vorbind incoerent. Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanșat procedurile specifice, iar în urma discuțiilor purtate, polițistul a predat armamentul din dotare. În acest moment, cel în cauză este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

Polițistul este absolvent al Școlii de agenți de poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, este căsătorit și a fost testat psihologic în februarie 2016, potrivit sursei citate.

În perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziție, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro