Un post de televiziune retrage serialul în care joacă Zelenski după ce l-a cenzurat încă de la primul episod

Un post de televiziune retrage serialul în care joacă Zelenski după ce l-a cenzurat încă de la primul episod

Un post rus de televiziune a oprit abrupt difuzarea sitcom-ului care a lansat cariera politică a preşedintelui ucrainean, după ce telespectatorii au observat că o scenă care conţinea o glumă obscenă despre Vladimir Putin a fost scoasă din primul episod, relatează Reuters.

Canalul TNT, care face parte din divizia de media a Gazprom, a provocat mirare când a anunţat că va difuza "Slujitorul poporului", al cărui star Volodimir Zelenski - care joacă rolul unui profesor ce devine preşedinte - a câştigat preşedinţia ţării sale în viaţa reală în acest an.

TNT a început să difuzeze serialul miercuri, dar serviciul în limba rusă al BBC a observat că a fost înlăturat un joc de cuvinte despre Putin şi o marcă elveţiană de ceasuri scumpe, Hublot, care suna ca o obscenitate în limba rusă.

Canalul programase în continuare serialul de comedie joi şi vineri, dar acele episoade au fost între timp înlocuite, a relatat cotidianul economic Vedomosti. Potrivit programului TNT, la acele ore ar urma să fie difuzate un serial despre un spital şi o comedie rusească.

TNT nu a răspuns unei solicitări a Reuters de a comenta presupusa cenzură asupra sitcom-ului. Pe de altă parte, a negat că plănuia să difuzeze serialul în continuare şi a precizat că intenţiona să difuzeze doar primele câteva episoade, în cadrul unei strategii de marketing pentru o platformă cu plată unde, susţine TNT, serialul va fi în continuare disponibil.

"A fost o strategiei de marketing", a declarat presei directorul general al Gazprom pentru media, Dmitri Cernişenko.

Putin şi Zelenski s-au întâlnit pentru prima dată în această săptămână la summitul în format Normandia de la Paris menit să pună capăt conflictului din estul Ucrainei, unde separatiştii susţinuţi de Rusia sunt angrenaţi de mai mulţi ani într-un conflict cu forţele guvernamentale.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 Zvonuri...

5 Așa o fi?