Un profesor de sport a câștigat 1 milion de dolari la pariuri, pe surpriza CM. Cât a pariat bărbatul

Un profesor de sport a câștigat 1 milion de dolari la pariuri, pe surpriza CM. Cât a pariat bărbatul

Un parior a câștigat 1 milion de dolari americani, după ce a prezis corect că Marocul va ajunge în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, iar aceștia au trecut de Spania în optimile de finală.

Suporteri marocani. FOTO EPA EFE

Un profesor de sport din America a devenit peste noapte milionar după ce a câștigat un pariu pe care l-a jucat la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Potrivit Action Network, bărbatul în vârstă de 20 de ani, care este, de fapt, un profesor de școală din New York, a pariat 133.000 de dolari australieni (90.818,19 dolari americani) pe faptul că Marocul va învinge Spania și va ajunge în sferturile de finală ale competiției.

Se pare că bărbatul preda volei unor copii de școală primară în timp ce aștepta cu emoții rezultatele pariului său.

„Îmi verificam telefonul din când în când, dar nu mă uitam. Nu știu numele niciunui jucător. Nu am de gând să mint și să spun că știam ce fac”, a declarat bărbatul pentru Action Network.

Marocul, care nu a ajuns niciodată mai departe la o Cupă Mondială, se va confrunta acum cu Portugalia pentru un loc în semifinalele CM din Qatar.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava