Un profesor din Germania este acuzat de canibalism. Victima, ucisă pentru propria satisfacție sexuală

Un profesor din Germania este acuzat de canibalism. Victima, ucisă pentru propria satisfacție sexuală

În Germania a început, marți, procesul în care un profesor în vârstă de 41 de ani este suspectat că ar fi ucis un bărbat, după care l-ar fi tranșat și i-ar fi mâncat bucăți din corp, informează Euronews .

Crima ar fi avut loc în Berlin în septembrie anul trecut, cu câteva ore după ce profesorul și-a dat întâlnire cu victima, un mecanic de 43 de ani, pe un site de socializare, transmite DPA. Profesorul a fost acuzat că l-a ucis pe bărbat pentru propria lui satisfacție sexuală.

Procurorii au declarat că nu există niciun indiciu că victima ar fi fost de acord să fie ucisă.

În plus, profesorul de 41 de ani este acuzat de canibalism, procurorii suspectându-l că ar fi mâncat anumite părți din victima sa. Nici numele suspectului, nici al victimei nu au fost dezvăluite din motive de confidențialitate.

După crimă, suspectul ar fi tranșat trupul victimei în apartamentul său din cartierul Berlin-Pankow și apoi a împrăștiat bucăți din corpul acesteia în diferite cartiere ale orașului.

Bărbatul dat dispărut a fost căutat mai multe săptămâni de polițiști, până când oamenii legii au găsit resturi de oase într-o pădure din nordul Berlinului. Ulterior, presupusul făptaș al crimei a fost descoperit cu ajutorul câinilor special dresați pentru acest scop. Procesul, care are loc la o instanță de stat din Berlin, este de așteptat să dureze până la jumătatea lunii octombrie.

În 2006, un tribunal german l-a condamnat pe Armin Meiwes pentru că l-a ucis și apoi l-a mâncat pe un bărbat pe care l-a cunoscut pe site-urile de socializare. În prezent, Armin Meiwes execută o condamnare de închisoare pe viață.

În 2015, un ofițer de poliție german a fost condamnat pentru crimă, după ce a ucis un bărbat pe care l-a întâlnit pe internet, pe un forum dedicat canibalismului. Procurorii au susținut că victima ar fi fost mâncată, dar nu există dovezi clare că suspectul chiar ar fi făcut acest lucru.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro