Un PSD-ist care a fost șeful Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive candidează pentru conducerea CNCD. ”Prin prezenta î-mi depun candidatura”

Un PSD-ist care a fost șeful Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive candidează pentru conducerea CNCD. ”Prin prezenta î-mi depun candidatura”

Horia Grama, numit de PSD în 2017 șef al Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive și demis de guvernul PNL în 2019, candidează pentru un post în Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), scrie G4Media .

El și-a depus candidatura la Parlament, instituția care va decide prin vot noua componență a conducerii CNCD.

În cererea postată pe  site-ul Camerei Deputaților , Horia Grama a făcut o eroare gramaticală: a scris ”… prin prezenta î-mi depun candidatura”.

Horia Grama a fost deputat în perioada 2008-2016, președinte al PSD Covasna și prefect al județului în perioada 2001-2005, numit de Adrian Năstase. În timp ce era prefect, Grama a urmat cursurile Institutului Naţional de Administraţie, pe care l-a absolvit la 42 de ani.

De profesie, Grama este inginer mecanic, după ce a absolvit Facultatea Maşini şi Instalaţii Miniere din Petroșani (1988). Până la intrarea în administrație/politică, Grama a fost director la compania de apă minerală SC Perla Covasnei, Biborțeni.

În CV-ul său nu apare vreo mențiune care să demonstreze vreo conexiune între pregătirea sa profesională și domeniul deșeurilor radioactive sau combaterii discriminării.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...