Un rănit de la explozia din Crevedia a murit la Spitalul Floreasca. Numărul deceselor ajunge la trei

Un rănit de la explozia din Crevedia a murit la Spitalul Floreasca. Numărul deceselor ajunge la trei

Un rănit în urma exploziei de sâmbătă seara de la Crevedia a murit joi la Spitalul Floreasca din Capitală. Este vorba despre un civil, cu arsuri peste 90% din suprafața corpului, anunță Ministerul Sănătății. În urma acestui deces, numărul morților din cauza dezastrului de la stația GPL din Dâmbovița ajunge la trei.

Foto Inquam Photos

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei“, scrie în informarea transmisă de Ministerul Sănătății.

Primele două victime ale exploziei sunt doi soți, care locuiau lânga stația GPL: femeia a fost cuprinsă de flăcări și a murit din cauza rănilor, în timp ce soțul a făcut infarct când a văzut-o.

Bilanțul ajunge la trei morți și 58 de răniți.

Au fost externați 17 pacienți răniți în exploziile stației GPL din Crevedia, arată un un raport al Ministerului Sănătății dat publicității marți, 29 august. Decesul survenit joi este al unui bărbat care se afla intubat și ventilat mecanic, în stare critică, alături de alte două victime în stare gravă internate în spitalele din București. Alți șase pacienți sunt intubați și ventilați mecanic în unități sanitare din străinătate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat