Un român a fost urmărit cu elicopterul în Germania

Un român a fost urmărit cu elicopterul în Germania

Un român a fost arestat în noaptea de miercuri spre joi de polițiștii federali din Germania după ce a furat mai multe cabluri de conectare la calea ferată, transmite presseportal.de .

Angajații Deutsche Bahn AG au observat miercuri, 29 iunie 2023 o persoană în zona liniilor dintre stațiile S-Bahn Friedrichshagen și Rahnsdorf, care a fugit în pădurea din apropiere.

Ofițerii de poliție au folosit dispozitive de vedere pe timp de noapte și au observat cum bărbatul a tăiat cablurile de mai multe ori și apoi le-a scos din zonă.

Cu ajutorul unui elicopter, polițiștii au reușit să-l depisteze și rețină pe hoț, acesta fiind arestat provizoriu.

Pe lângă un clește, bărbatul de 49 de ani avea la el cabluri cu o lungime totală de aproximativ doisprezece metri. Poliția federală îl anchetează pe cetățeanul român, care este cunoscut poliției, pentru antecedentele penale de furt deosebit de grav, potrivit stiridiaspora.ro.

S-a dovedit că românul avea interdicția de a intrare în Republica Federală Germania până în februarie 2024 și că fusese arestat de Oficiul pentru Imigrări din Berlin.

Prin urmare, se intenționează ca românul va fi dus în fața unui judecător, care va lua o decizie cu privire la locația lui ulterioară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?