Un român a murit în condiții suspecte în Belgia. Vecinii au auzit scandal în locuința sa

Un român a murit în condiții suspecte în Belgia. Vecinii au auzit scandal în locuința sa

A fost deschis dosar de moarte suspectă în Belgia, după decesul unui român care locuia singur. Cu toate acestea, înainte de a fi găsit fără viață, vecinii spun că au auzit scandal în apartamentul în care stătea.

Poliția a deschis o anchetă FOTO Shutterstock

Poliția și Parchetul au început duminică, 7 mai, o anchetă după un deces misterios în Sleihagestraat din Oostnieuwkerke. Un bărbat de origine română a fost găsit decedat. În contextul anchetei, câteva persoane au fost ridicate pentru audieri. Conform primarului Francesco Vanderjeugd, două persoane au fost deja arestate, anunță Nieuwsblad.be , citat de ziarulromanesc.at

Moartea victimei rămâne deocamdată un mister, însă potrivit primelor informații, localnicii au povestit că au auzit scandal în locuința sa. La scurt timp după ceartă, românul a fost găsit mort.

Într-adevăr, a fost chemată aseară o patrulă, au descoperit persoana decedată în circumstanțe suspecte. Două persoane au fost arestate. Laboratorul efectuează acum o investigație privind urmele și a fost numit un medic legist. Revine procurorilor să stabilească cauza morții”, a confirmat primarul Francesco Vanderjeugd.

În mod oficial,în acel apartament stătea doar românul, dar vecinii au spus că au văzut și alte persoane care veneau în mod frecvent.

Un băiat român de nouă ani a fost ucis și aruncat într-un lac

În aprilie 2023, Raul, un băiețel român de 9 ani, a fost găsit într-o geantă care fusese aruncată într-un lac din Belgia. Cadavrul lui a fost găsit după aproape trei luni de la crimă.

Trupul lui Raul, de 9 ani, a fost găsit în apele unui lac de agrement din Belgia . Copilul a fost ucis la sfârșitul lunii ianuarie, scrie cotidianul de limbă franceză 7Sur7.

Copilul de origine română locuia împreună cu sora lui de 11 ani, cu mama sa și cu iubitul acesteia în Afrikalaan, lângă Dampoort, în Gent. „În ultimele săptămâni, copilul a suferit abuzuri serioase” din partea tatălui său vitreg, scriu ziariștii de la Het Laatste Nieuws. Micuțul era bătut cu cureaua și cu pumnii și stropit cu apă înghețată sau fierbinte.

După ce trupul micuțului a cedat în urma abuzurilor suferite, a fost pus într-o geantă și aruncat în apă, la un kilometru distanță, în Houtdok.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…