Un român a ucis o tânără de 20 de ani în Marea Britanie. A fost surprins când căra cadavrul cu un tomberon

Un român a ucis o tânără de 20 de ani în Marea Britanie. A fost surprins când căra cadavrul cu un tomberon

Conform Daily Mail , bărbatul a lovit-o pe tânăra Agnes Akom, în vârstă de 20 de ani, cu un fierăstrău electric până a omorât-o, după care i-a pus cadavrul într-un tomberon şi l-a îngropat într-un parc.

Paizan a omorât-o pe Akom în casa sa, într-un container, din nord-vestul Londrei.

Bărbatul a fost acuzat de crimă în Old Bailey, iar poliţia a publicat imagini în care acesta este surprins în timp ce căra cadavrul tinerei într-un tomberon.

Românul avea un apartament în valoare de 700.000 de lire sterline în Peel Street, Notting Hill, dar locuia într-un container insalubru din Brent, fără apă curentă.

De asemenea, românul a susţinut că a găsit-o pe femeie moartă după ce aceasta l-ar fi drogat.

Paizan a fost văzut de mai multe ori cu Agnes Akom lângă containerul din Acton Road, Park Royal, de către personalul dealerului auto Lennox Autos, în lunile de dinaintea crimei.

Filmul crimei

Tânăra a plecat din apartamentul de pe Cricklewood, în dimineaţa zilei de 9 mai 2021, spunându-i partenerului ei că se duce la muncă.

Ulterior, tânăra a schimbat mesaje cu Paizan, între 10 şi 11 dimineaţa, şi cu un bărbat pentru care lucra, Attila Molna-Feri, un producător de sicrie ungur cu care a avut o „relaţie intimă”.

Apoi, tânăra a comandat un Uber pentru a se deplasa la casa producătorului de sicrie, însă, între timp s-a întâlnit cu Paizan şi, după ce au discutat, au plecat împreună cu o Dacia Sandero argintie.

Cei doi au fost văzuţi intrând în containerul în care locuia Paizan.

Containerul insalubru în care a fost săvârşită crima FOTO Poliţia Metropolitană

Procurorul Jacob Hallam a afirmat, în timpul procesului că: „Uşile se închid în urma lui. Aceasta este ultima dată când Agnes este văzută în viaţă”.

Bărbatul a fost văzut după circa o jumătate de oră îndreptându-se spre un robinet pentru a spăla petele de sânge. Imediat după ora 15.30, el a transportat mai multe obiecte din locuinţa sa în portbagajul maşinii.

În continuare, Neculai Paizan a fost surprins aruncând o haină de blană albă, care a aparţinut britanicei, precum şi o pereche de pantofi roz şi un covor.

În aceeaşi zi, CCTV l-a surprins pe Paizan târând un „articol alb mare” care era „suficient de mare pentru a acoperi un corp uman” de la uşa casei sale în maşină.

Paizan a lăsat maşina peste noapte în faţa casei de pe Peel Street, cu cadavrul în portbagaj.

În dimineaţa următoare, a mers la Neasden Recreation Ground din Aboyne Road şi a îngropat cadavrul sub o grămadă de buşteni.

Cadavrul femeii a fost găsit o lună mai târziu, băgat într-o pungă neagră de plastic cu un cordon în jurul gâtului.

De asemenea, un medic legist a stabilit că moartea ei a fost pricinuită de cel puţin 20 de lovituri la cap.

Printre dovezile prezentate la proces împotriva cetăţeanului român se numără mesaje telefonice, imagini video şi sânge care se potrivea cu ADN-ul lui Akom, descoperit în container.

Agresorul a negat că a omorât-o pe Agnes Akom şi a susţinut că a leşinat după ce tânăra i-a dat un ceai cu gheaţă, în care ar fi fost droguri. Bărbatul a afirmat că ar fi găsit-o moartă atunci când s-a trezit.

Neculai Paizan urmează să fie condamnat în următoarele luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...